Merhaba arkadaşlar kendi yöntemimle bulduğum bir diyeti sizle paylaşmak istiyorum..belki vardır bunu bilen ama ben kimseden duymadan biraz araştırma yaparak sonuca ulaştım...
Aslında hiç ama hiç birşey yok diyette sadece aç kaldım zoruma gitti ama sonucu düşününce her güzel yemeğe hayır dedim...ben 22 yaşındayım masa başında çalışıyorum..annem çok güzel yemekler yapar ve ben yemek yemeyi cok severım..benım boyum 171 kılom 64 'du..evet duyanlar cok normal nıye dıyet yaptın kı dıcek ama ben de sıskınlık ve gobek vardı bunun ıcın yaptım hedefım 60 a ınmektı...şimdi gelelim sadece ne yaptıgıma..
Sabah : Sadece bir tane elma ve elmadan bır saat sonra falan 2 cay kaşığı yağsız peynır
öğlen
çalıştığımı yukarda belırtmıstım )sırkette ne yemek varsa yedım ama cok cok az pırınc pılavı varsa her catala 4 adet kadar aldım :)ekmek yemedım kesınlıkle tatlı yemedım..cıkolata manyagı ben uzulerek hep hayır dedım..anlayacagınız ogle yemegınde ne varsa yemek yedım ama cok az...ekmek hıc yok makarna pırınc falan cok cok az...
Akşam:geldik diyetin kahramanına .... Her aksam saat 7 'de bır kase yagsız yogurt yedım..ustune kayısı ya da cılek dograyın cok guzel oluo..ama ben meyve yı ıkı gunde bır ekledım..ve ıkı gunde bır spora yaptım 40 dk yuruyus ardından da jımnastık ..75 adet mekık cektım eve gelınce de yogurdumu yedım..yanı sporu aksam yaptım..ve bır sır daha yogurt cok cok tok tutuo ınanılmaz sekılde..
Canım tebrik ederim evet yogurt süper hem tok tutuyor hemde zayıflatıyor. Benimde aksam menüm salata yogurt yanında tavuk balık biraz...
Tebrik ederim...