Evet ama bilinmeyen infertiliteNedenini araştirdilar mi peki ?
Rahim filmi , hormonlar , spermiyogram ???
Evet ama bilinmeyen infertilite
Haklısınız ama bazı şeylerde nasip genetiklerde de sorun yok çünküAraştiran ve yeni seyler deneyen tup bebek merkezleri ile iletidime gecip muayene olun. Tıp çok ilerledi. 7 sene de uzun
..
Haklısınız ama bazı şeylerde nasip genetiklerde de sorun yok çünkü
İkinci tüp bebek yolundayım yarın inşallah başlıcaz ya nasipEvet ama suan yeni seyler deneniyor bagisiklik baskilaniyor vs... herseyden once nasip tabiki
Dilerim tez vakitte hayırlısıyla olsun hepimizin bende ilkinde kürtaj oldum 8 sene olcak bebek yok dahaBen de 4 senedir evliyim. 1 kere kendiliğinden hamile kaldım. Kese bozuldu kürtaj oldum. Kürtajda rahim hasar gördü. İnce kalıyor. 3 defa tüp bebek 1 defa aşılama yaptırdım. 2 tanesi iki embriyo transferi idi.Birşey yapmak istemiyorum. Ümit tr kalmadı. Yaş ta ilerledi. 37 38 yaşındayım. Bundan sonra zor.
Amin canım.Dilerim tez vakitte hayırlısıyla olsun hepimizin bende ilkinde kürtaj oldum 8 sene olcak bebek yok daha
Sebebi bellimiBizim de 1 yılı geçti, olmuyor..
Çikolata kistim dışında bi sebep yok canım, tüpe başlıcaz diğer ay, umutluyumSebebi bellimi
Hakkımızda hayırlısı canım bende 2-3 güne başlıcam iğnelerleÇikolata kistim dışında bi sebep yok canım, tüpe başlıcaz diğer ay, umutluyum
Hadi bakalım güzel haberlerimizi de yazalım bir an önceHakkımızda hayırlısı canım bende 2-3 güne başlıcam iğnelerle
Test yaptınızmı hamişemisinizBende 2 yıl önce 8 haftalık kanamam geldi ve bebeğinin kalbi durduğu için kurtaj oldum keşke olmasaymışım 2 yıldır deniyoruz ama tik yok adetlerinde iyice duzensizlesti 3 aydır iyiydim ama bu Ay 8 gün gecikti hala gelen giden yok geçen hafta dayanamayıp evde test yaptım 15 20 dk sonra silik bi çizgi çıktı o heycanla gidip kan testi yaptırdım malesef sonuç 0.100 yani negatif vee hala adetim gelmedi bida test yapmamak için kendimi zor tutuyorum....
Sayfada rekor bende 7 yıldır bekliyoruz bakalımBen 4 yıldır bekleyenlerdenim 2 dış gebelik 1 kimyasal gebeliğim var. Dış gebeliğin 2.sinde sağ tüplerim ve yumjrtalığım alındı. Psikolojimde birliğinde masada kaldı. Artık umudum yok amh değerim 0.0001 yani bitik yaş 38 olunca. Bizde pozitif düşünüyoruz edi ile büdü hayata devamrabbim isteyen herkese evlat nasip etsin ben artık istemiyorum
Amin ben yarın başlıyorum az önce oldum çünküHadi bakalım güzel haberlerimizi de yazalım bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?