• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendii yazdığım mesajı silememek?!!

monaroza18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
35
4
96
İzmir
kişilerin açılan konuları neden silemedikleriyle ilgili bildirimleri okudum mantıklı da geldi. ancak önceden kendi yazdığımız mesajları silebiliyorduk. zira ben sonradan silmiştim bir tanesini. kimseye hakaret yada ahlaksızlık filan da içermiyordu. sadece sonradan rahatsız olup sildiğimi hatırlıyorum. eğer bu konudaki kaygınız insanların birbirine hakaret edip sonra mesajları silmesiyse konunun moderatörünün onayından geçtikten sonra silinmesine izin verilebilir. burada bayanlar arası özel konular konuşuluyor. evindeki bilgisayardan giren çolukluı çocuklu bir kadın daha sonra yazdığı mesajların eşi yada çocukları tarafından okunması endişesini taşıyabilir. ne kadar rumuz kullanılsa da bu risk var. yada daha sonra yazdığı mesajı saçma yada gereksiz bulabilir. onaydan geçtikten sonra mantıklı bir gerekçe varsa kendi yazdıklarımızı silebilme, en azından silinmesini talep edebilme hakkını istiyoruz... bu konuda gerekli anlayışı göstereceğinizi umuyoruz.

kişilerin açılan konuları neden silemedikleriyle ilgili bildirimleri okudum mantıklı da geldi. ancak önceden kendi yazdığımız mesajları silebiliyorduk. zira ben sonradan silmiştim bir tanesini. kimseye hakaret yada ahlaksızlık filan da içermiyordu. sadece sonradan rahatsız olup sildiğimi hatırlıyorum. eğer bu konudaki kaygınız insanların birbirine hakaret edip sonra mesajları silmesiyse konunun moderatörünün onayından geçtikten sonra silinmesine izin verilebilir. burada bayanlar arası özel konular konuşuluyor. evindeki bilgisayardan giren çolukluı çocuklu bir kadın daha sonra yazdığı mesajların eşi yada çocukları tarafından okunması endişesini taşıyabilir. ne kadar rumuz kullanılsa da bu risk var. yada daha sonra yazdığı mesajı saçma yada gereksiz bulabilir. onaydan geçtikten sonra mantıklı bir gerekçe varsa kendi yazdıklarımızı silebilme, en azından silinmesini talep edebilme hakkını istiyoruz... bu konuda gerekli anlayışı göstereceğinizi umuyoruz.

kesinlikle arkadaşıma katılıyorum ...

Günde 25.000 in üzerinde mesaj yazılan bir sitede onay mekanizması kurulması çok da sağlıklı olamayacağı düşüncesindeyim. O nedenle yazarken 2 kere düşünüp öyle yazarsak forumda ne tartışmalar yaşanır ne de istenmeyen mesajlar yazılır.:34:

Hakaret konusunda haklisinizda
zaten forumda tartisma ve istenmeyen mesajlardan bahsetmemis
aile unsurundan bahsetmis bu konuda bende cok tedirginim
sizide haksiz bulmuyorum ama olsa iyi olur sanki :61:
cünkü ben mesela ben bi konu hakkinda bi örnek vereceksem düsünüyorum
abim karistirir mi acaba karistirirsa okur mu abim biraz meraklida ne yaptigima ne ettigime saolsun hep kontrol eder :1:
bende dayanamayip yaziyorum bazen sonradan sil butonu olmayincaaaa :9: :9: :9:
hani bu durumda var o yüzden iste :44: yapilabilecek birsey yok mu ? :44:

Diğer konularada simdi baktim yokmus anladim tekrar o mesajimida silemedigim icin o da kalicak özür dilerim :1: bi bakima sizde haklisiniz yani neyse tesekkürler daha dikkatli olmak gerek paylasimlarda en azindan kendimi tutup yazmamayi basarabilmeliyim :1:

Diğer konularada simdi baktim yokmus anladim tekrar o mesajimida silemedigim icin o da kalicak özür dilerim :1: bi bakima sizde haklisiniz yani neyse tesekkürler daha dikkatli olmak gerek paylasimlarda en azindan kendimi tutup yazmamayi basarabilmeliyim :1:

Sonrasında rahatsız olabileceğiniz konuları ilgili kişiye özelden yazabilirsiniz..

düşünsenize bir konu açıyorsunuz
yok olmadı biri okur diye düşünmeden tabi :51:
sonra aklınıza bir anda endişe düşüyor siz konunun başındaki mesajı siliyorsunuz :51:
sayfaya girenler birşey anlamadan dolanıp duruyorlar, niye? konunun başı yok...
arkadaşlar özel hayatınızı bu kadar deşifre etmeyin endişeleriniz varsa
forumlarda üye olurken siz bu kuralları zaten kabul ediyorsunuz :45:
silecekseniz yazmayınız :51: ayrıca yönetimde bu konuyu büyük büyük yazmış

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...esap-kapatilmasi-konu-fotograf-silinmesi.html

Son düzenleyen: Moderatör:
düşünsenize bir konu açıyorsunuz
yok olmadı biri okur diye düşünmeden tabi :51:
sonra aklınıza bir anda endişe düşüyor siz konunun başındaki mesajı siliyorsunuz :51:
sayfaya girenler birşey anlamadan dolanıp duruyorlar, niye? konunun başı yok...
arkadaşlar özel hayatınızı bu kadar deşifre etmeyin endişeleriniz varsa
forumlarda üye olurken siz bu kuralları zaten kabul ediyorsunuz :45:
silecekseniz yazmayınız :51: ayrıca yönetimde bu konuyu büyük büyük yazmış

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...esap-kapatilmasi-konu-fotograf-silinmesi.html

ilk mesaja dikkat ederseniz açtığımız konuyu değil yazdığımız mesajı silmekten bahsediyoruz . ayrıca madem öyle ilk mesaj silinmesin . birde her yazılan mesaj denetlensin demedim yanlış anlamışsınız kişinin silmek istediği mesaj konunun moderatörü tarafından denetlensin. ya hep ya hiç mi yani bu sitenin mantığı yokmu bir orta yol!.

Sitenin mantığı tabiki var.İmla hatası vs yapmışsanız mesajı yazdıkdan yarım saat içerisinde değiştirebilirsiniz.Ama hakaret edip pişman olup silemezsiniz.Konu için geçerli olan yakın mantıkla mesaj içinde geçerli:).

bu mesajları silememe olayı gerçekten çok saçma. belki daha sonra yazdığımızı gereksiz, mantıksız yahut yetersiz bulacağız ve silmek isteyeceğiz ama maalesef böyle bi imkan yok. eğer ki bu durum, hakaret edilmesini önlemek adına yapıldıysa moderasyona kötü içerik bildirimi yapılır; konunun hepsi silinir, yahut hakaretli konuşanın üyeliğinin iptali gibi yolları var bunun. nerden baksan mantıksız ve tuhaf bi yaptırım.

Yazdığnız mesajı yetersiz bulursanız daha sonra başka mesaj ile eklersiniz. Saçma gereksiz bulursanız alıntı yapıp burada saçmalamışım diyebilirsiniz. Ama sitede yazılan herşey kalır sizin silindi zannetikleriniz bile. O nedenle yazmadan önce bir düşünün diyoruz hep. Buraya günde ortalama 25.000 mesaj yazılıyor. Sizce site yönetiminin 200.000 üye her istediğinde tek tek mesajları ile ilgilenmesi mümkün mü?. Bence değil. O nedenle yazdığımızı göndermeden önce bir kere daha okuyalım:34:

Back