1 sene oldu canim iste hatta 1 bucuk olucak..
benim de 6 7 ay oldu daha canım. bence kıskandırmaya çalışma gerçi naısl bir fikir düşünüyorsun bilmiyorum da bu sefer de başka birisi var felan diye hiç olmazsa azcık daha sabretmemiz gerekiyor heralde :)
oyle sanmamasi icin o yanimdayken baska biriyle konusucam gulumserim arada falan onada yakin davranirim kiskanir diye dusunuyorum birazda beni kaybetme korkusunu yasasin yani
az önce de yazdığına gelince evet canım o uyumunu hiç bozmaz ya ilginç boğalar eğer konuşma günü bendeyse konuşmassam konuşmaz bile yani o derecetabi biraz da hadi kaybedersem diye düşünmeleri lazım yani onlardan önce birileri davranırsa hadi gerçi kabul etmeyiz de ama korkmaları lazım ona göre hızlansınlar :)
aynilar bunlar yaabide boyle yavas hareket ederler falan.. bi kerede beni izlerken yakalamistim basimi cevirdim o sirada goz goze geldik ne yapicagini sasirdi kizardi biraz sanki ama o yuzundeki sapsal ifadeyi anlatamam yaaa o zaman bende farkli hissetmeye baslamistim harekete gecirmek icin gozunu korkutucam napalim
aynen canım demek ki ikisi de burcunun özelliklerini baya bir taşıyorlarbiz de aynen o sahnelere çok denk geliyoruz o bakıyor oluyor sonra fark ediyorum ben kasılıyorum utanıyorum yaa amaa
bende cok utaniyorum kizariyorumda sanirim hemen basimi ceviriyorum elim ayagima dolaniyo falan sonra kiziyorum kendime niye boyleyim diye ama onlar oyle begeniyolarmis sanirim
onlar beğeniyorsa problem yok o halde ama ne yapalım bizim de elimiz de değil ki cidden ben de çok utanıyorum yaa kısa zaman da bu ilişkiler de netlik kavuşsun da mutlu olalım inşallah
aynen yaa evet bende kisa sureli iliskileri seven biri degilim uzun kalici bir iliskim olsun istiyorum hatta gelecekten bahsetmeyi falan bogalarda oyleler sanirim ask yasamayi seviyorlarmis evcillermis yengecler gibi.. insallah olur bizlerde mutlu oluruz
amin inşallah gelişme olursa haberleşelim olur muevet zaten yengeçle boğa çok iyi anlaşırlarmış uyum konusundan iyiler
evet canim haberlesiriz zaten . insallah olur tez zamanda bakalim
canim okuyunca bile cok sevindim cok guzel anlatilmisYENGEÇ-BOĞA UYUMU
Boğalar, yengeçlerin gözü kapalı yürüyebileceği insanlardır. Yengeçler boğalara her konuda güvenebilir. Hayata dair ne istediklerini çok iyi bilirler ve saygı gösterirler. Yengeç ve boğanın en büyük avantajı ise aynı şeyleri istemeleri ve aynı şeylerden mutlu olmalarıdır.
Birbirlerine çok yakın karakterlere sahip olmaları onları uyumlu bir çift yapıyor. Boğalar yengeçler gibi ekonomistlerdir. Parayı gerektiğince ve iyi şekilde kullanırlar. Maddi anlamda hiçbir problemleri olmaz. Yatırım yapma alışkanlıkları ve ustalıkları onlara rahat bir gelecek sağlayacaktır.
Yengeç ve boğanın aşk anlayışları aynıdır ve çok içtendir. Biri güzel bir söz söylese diğeri ona aynı sıcaklıkta cevap verebilir. Yengecin kuşku alışkanlıkları bu ilişkide kendini göstermeyebilir çünkü boğa burcu insanı yengecin sonsuz güvenini kazanacaktır. Yengeç hiçbir soru sorma ihtiyacı hissetmez.
Zaten sormasına gerek kalmadan boğa paylaşacaktır. Gününün nasıl geçtiğini, o gün neler yaptığını, onu özlediğini anlatır durur. Sosyal hayatlarında onları el ele ve gülümserken görebilirsiniz. Bu kadar mutlu bir çiftin evlenmesi kadar doğal ne olabilir. Yengeç ve boğaların çok mutlu bir evlilik hayatları olacaktır. Birlikte yaşadıkları ev onları dış dünyadan ayıran bir cennet bahçesinden farksız.
canım internetten araştırdığım bulduğum uyum tablosunu seninle paylaşayım dedim :) uyumlu yengeç boğalar aşk yakın yakın
canim okuyunca bile cok sevindim cok guzel anlatilmis
yengeç-boğa uyumu
boğalar, yengeçlerin gözü kapalı yürüyebileceği insanlardır. Yengeçler boğalara her konuda güvenebilir. Hayata dair ne istediklerini çok iyi bilirler ve saygı gösterirler. Yengeç ve boğanın en büyük avantajı ise aynı şeyleri istemeleri ve aynı şeylerden mutlu olmalarıdır.
Birbirlerine çok yakın karakterlere sahip olmaları onları uyumlu bir çift yapıyor. Boğalar yengeçler gibi ekonomistlerdir. Parayı gerektiğince ve iyi şekilde kullanırlar. Maddi anlamda hiçbir problemleri olmaz. Yatırım yapma alışkanlıkları ve ustalıkları onlara rahat bir gelecek sağlayacaktır.
Yengeç ve boğanın aşk anlayışları aynıdır ve çok içtendir. Biri güzel bir söz söylese diğeri ona aynı sıcaklıkta cevap verebilir. Yengecin kuşku alışkanlıkları bu ilişkide kendini göstermeyebilir çünkü boğa burcu insanı yengecin sonsuz güvenini kazanacaktır. Yengeç hiçbir soru sorma ihtiyacı hissetmez.
Zaten sormasına gerek kalmadan boğa paylaşacaktır. Gününün nasıl geçtiğini, o gün neler yaptığını, onu özlediğini anlatır durur. Sosyal hayatlarında onları el ele ve gülümserken görebilirsiniz. Bu kadar mutlu bir çiftin evlenmesi kadar doğal ne olabilir. Yengeç ve boğaların çok mutlu bir evlilik hayatları olacaktır. Birlikte yaşadıkları ev onları dış dünyadan ayıran bir cennet bahçesinden farksız.
Canım internetten araştırdığım bulduğum uyum tablosunu seninle paylaşayım dedim :) uyumlu yengeç boğalar aşk yakın yakın