Kendi yaptığınız tırnak desenleri

süpersinizz kızlarr.
yaa benim tırnaklarım çok güzel ama ben oje çok kullanmıyorum. kim çıkartcak sora diyip sürmüyorumm =(((
ama aşırı derecede şimdi hevese geldimmm

özgürcepazarlamanın sitesine girdim. ama fiyat yazmıyor.
mesela b set var.
Özel Kutusu İçinde :
4 adet imaj diski
(*M3, M25, M31, M35),
3 adet 10ml'lik özel ojesi(Beyaz, Kırmızı, Mavi),
1 adet damga sıyıraç

o ne kadar. 50 tl falan varmıdır???

ben d seti almıstım 1 disk 2 oje sıyırac ve damga o 50 tl idi ordan mail atıp ögrenebilirsin cnm

ay ben buna bayıldım çok çok güzel olmus harika
kızlar nasıl yapıyosunuz yada nerden alıyosunuz kalıplarla oluyo sanırım ben ankaradayım burda bulabilirmiyim acaba

canım bak okursan bu sayfanın ustunde yazıo ve gecmiş sayfalardada binlerce defa yazıldı googleye özgürce pazarlama yaz orda butun herseyi bulabilrisin fiyat sormak istiyorsan ordan mail atıp ögrenebilirsin direk satıs yerleri yok kargo ile gönderiyorlar

bu kendi yaptığım sayılmaz tek yaptığım tırnağıma sürmek ve çatlamasını beklemek
alix avien nail deco ojesi
http://www.kadinlarkulubu.com/tirna...en-nail-deco-catlayan-oje-4.html#post16942636

hmmm sarı üzerine siyahı sevdim ama sanırım artık çatlayan oje almıycam , ben de pembesini eklemiştim hatırlıyorsanız diğer topikte sürüşü çok zor..
ay bugün alix avien 110 oje de aldım minik pulcuklar var içinde bir ara fotosunu eklemeliyim size nasıl güzel :)))) nette de vardır kesin..

bu olmasın o oje

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…