- 18 Ekim 2008
- 1.628
- 377
- 688
- 39
- Konu Sahibi chocolatestar
Tirnak damgalarini ve disklerini ozgurcepazarlama'dan aliyorum, google'da aratarak bulabilirsiniz. telefonla gorustugumde eve havaleyle gonderiyorlar. diskler 10 lira, ozel oje 10 lira, damga da sanirim 10 lira. yurtdisindan siparis etmek isteyenler icin, ocnailart.com dunyanin her yerine gonderiyor.
Başka nereye koyacağımı bilemedim arkadaşlar, ben de resimli paylaşımlara açıyorum bu konuyu =)
Huzurlarınızda bu sene zebralar arasında çok moda olan zebra manikürü:
Çok düzgün olmadı ama çalışmalarım sürecek =)
Kullandıklarım: Pastel Siyah oje, Pastel no 41 Pembe oje, Golden Rose Paris beyaz oje
Yapılış tekniği: ıki kat pembe ojeyi tüm tırnağa sürüp kuruttuktan sonra, siyah ojeyle bant geçtim fransız maniküründen biraz daha kalın olmak üzere. Son olarak beyaz ojeyi fırçada iyice temizledikten sonra kenarıyla Y şeklinde desenler çizdim karşılıklı, zebra desenini andıracak şekilde.
Umarım fikir hoşunuza gitmiştir, ben de biryerde görmüştüm =)
Sizin de yaptığınız değişik tırnak desenleri ya da manikürler varsa burada paylaşalım :asigim:
Başka nereye koyacağımı bilemedim arkadaşlar, ben de resimli paylaşımlara açıyorum bu konuyu =)
Huzurlarınızda bu sene zebralar arasında çok moda olan zebra manikürü:
Çok düzgün olmadı ama çalışmalarım sürecek =)
Kullandıklarım: Pastel Siyah oje, Pastel no 41 Pembe oje, Golden Rose Paris beyaz oje
Yapılış tekniği: ıki kat pembe ojeyi tüm tırnağa sürüp kuruttuktan sonra, siyah ojeyle bant geçtim fransız maniküründen biraz daha kalın olmak üzere. Son olarak beyaz ojeyi fırçada iyice temizledikten sonra kenarıyla Y şeklinde desenler çizdim karşılıklı, zebra desenini andıracak şekilde.
Umarım fikir hoşunuza gitmiştir, ben de biryerde görmüştüm =)
Sizin de yaptığınız değişik tırnak desenleri ya da manikürler varsa burada paylaşalım :asigim:
Son düzenleme: