Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süperlerrrr çok güzel olmuş elinize yüreğinize sağlık..satıyormusunuz acaba
cok guzeller canım ellerıne saglık
çok güzeller cnm 2. ve mavi taşlı bileklik çok hoşuma gitti cnm
Yorum yazan tüm arkadaşlara teşekürler daha ekleyeceğim.
bir taki delisi olarak herbirine icim gitti masallh cok maharetlisiniz birde ben becerebilsem sahane olacakda yapamiyorum mesela bu modelden daha once internetden gorup denedim ama olmadi acaba ben yanlis malzememi kullandim rica etsem nasil bi ip kullandinizi soylermisiniz ben plastik bisey varya misinami deniyo ne deniyo iste ondan yaptim duz olmadi yumuldu kivrildi gitti yarisinda biraktim:çok üzgünüm:
canım bahsettiğin modelde ip yada misina kullanılmıyor. kullanacağın boncuğun rengine uygun olarak bakır tel kullanıyorsun ve bildiğimiz örgü şişi ile ince şişle örüyorsun .
daha ayrıntılı anlatayım . şimdi önce kullanacağın boncukları tele geçiriyorsun makara şeklinde oluyor bu tel zaten boncukcularda olur. sonra istediğin genişlikte ilmek atarak örüyorsun örerken istediğin düzende boncukları örerek geçiyorsun aslında çok basittir.
yanlarındaki demirleri örüp bitirdikten sonra ekliyorsun
yumukum'un gösterdiği iki kolye de favorim oldu canım. ben de çok severim böyle şeyleri ama seninkiler baya bir orjinalmiş hoşuma gitti bu ikisini denemeyi düşünüorm ben de :)
ama bişey merak ettim cnm sen nerden buluosun bu modelleri netten fln mı? yoksa kendi kendine mi yarattın?