Kendi yaptığım takılar

harika şeyler mehalim hepsine bayıldım yaaa
bir ara bende merak sarmıştım takı yapmaya sabah giyeceğim kıyafete göre akşamdan oturup takı yapıyordum ama senin yaptıkların çok çok çok güzeller
kolay gelsin canımcığım

şekerim şekerim bana marifetli diyen şekerim, senin yaptıklarına ne demeli...delikafadulden en iyisi sadece ellerine sağlık canım..

Takı ne hikmetse bana huzur veren, stresten arındıran bir uğraş oldu hep... fakat işyerimi kapatmak zorunda kalınca öyle çöküntü yaşadım ki 2 yıldır malzemeleri elime almadım sadece püsküütümün prensinin boynuna nazar değmesin diye yaptığım tasmalar var... malzemeler yığılı, içim gidiyor ama elim gitmiyor... o ilham bir gelse

Keçe benimde çok sevdiğim bir malzeme, çok hoş olmuş şeker. yedim hepsini...cokacimcoook

Senin eve ben bir gelem talan ederim sanırsam oyuncak bulmuş çocuk gibi sevinçli olurum:))

çok güzeller, keşke ben de yapabilsem....bir de zevkime çok uygunlar, dibim düştü....nerde ben de o yetenek, ben anca al tak....

harika olmuş ya bayıldım tarif isterdim ama yapamam ki bunların özel aletleri oluyor demi mehalim zaten el yatkınlığı lazım bu gibi şeyler ince iş ben örgü falan yapabiliyorum bunlar çok şık olmuş eline emeğine sağlık

canım ellerine sağlık harika şeyler yapmışsın maaşaallahbende bir ara merak sarmıştım hatta kursuna gitmiştim...ama bukadar şık değillerdi...sen döktürmüşsün harikalar...iyi günlerde kullan inş...a.s.

Ufak tefek şeyler canım ya seninde yapabileceğine eminim aslında o kadar basitki örgünün falan yanında

çok saol arkadaşım daha güzelleri sizin olur inşallah

ayyy bayıldımmmmmm alkisalkisalkis
hepsi birbirinden güzell yaaa delikafadulden
tak takıştır süslen püslen çık dışarı valla şıkır şıkırr :lepi:
ellerine emeğine sağlıkkk a.s.
hiçte kıskanmadım bende zatennn :dilcikar:

ben maviyi çok severim .oyalarla değişik durmuş ellerine sağlık cnm

Bende maviyi çok severim canım . teşekkür ederim daha güzelelri sizin olsun a.s.

teşekkürler efendim .Kıskananlarada pardon kıskanmayanlarananiknanik yapar yapar göndeririz ne yapalım artık:roflol:

buna bayıldım maviş maviş ne güzel olmuş
hepsi çok güzel ellerine sağlık

Teşşekür ederim else
Aslında çok kolay bunda kullanılan boncukalrı karışık bir şekilde alıyorsunuz hangisinden ne kadar kullandığınızın önemi yok aslında.
Ve 3 farklı kalınlıkta zincir kullanıyoruz. ve boncukları zincirlere rastgele takıyoruz .zincirleri kullullanırken farklı uzunlukta olmasına dikkat ederseniz daha güzel duruyor

canım hepsi çok güzel ellerine sağlık.ben de ara sıra yapıyorum takı ihtiyacım oldukça kendi çapımda.çok zevkli bi uğraş çok seviyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…