Silkelersen döküllürüm ablaMarifetli seniii
Başka modellerde var mı?
Efser teker teker diğerlerinide ekle sende çok iş varSilkelersen döküllürüm ablabonçuk pul herşey var
Teşekkür ederimgerçekten çok güzel olmuş
Çoşturmayın beni çok fena olur tutamazsınız sonra kk puldan bonçuktan geçilmezEfser teker teker diğerlerinide ekle sende çok iş var
Önce olanları ekleÇoşturmayın beni çok fena olur tutamazsınız sonra kk puldan bonçuktan geçilmez
resimlediklerimi eklerim canımÖnce olanları ekleBen biliyorum çok pullar var dökülecek
Sonra devam edersin çalışmalaraSende yeğen çok
Tamam biz bekliyoruzresimlediklerimi eklerim canımsize toptalacam o pulları yakında doğum hazırlığı var nevoş onun için binbir türlü şey var aklımda dolanan
Ablam Efser'de daha neler neler varVay vay vay, Efserr çok fenasınbunların hepsini bugüne kadar niye göstermedin bize
Pul boncuk diyor, bizden saklıyor, göster hepsiniiiii
Vay vay vay, Efserr çok fenasınbunların hepsini bugüne kadar niye göstermedin bize
Pul boncuk diyor, bizden saklıyor, göster hepsiniiiii
Büyük bir zevkle yaparımEfserimmmmm maşallah ne güzel marifetler varmış sendeEllerine sağlık meleğim gerçekten enfes şayet bir gün evlenirsem tepsilere talibimm
Çok çok teşekkürlerGercekten elinize emeginize hayalinize saglik. Cok guzel olmuş. .