Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel bayıldımm yaa ellerinize sağlıkk
çok hoş duruyor elinize emeğinize sağlık çok beğendimmmmmm
Ellerinize sağlııık einiz çok şanslı olacak böyle hamarat kadın bulmak zorr
çok teşekkür ederim tatlım inşallah oda şanslı olduğunun farkındadır ben böyle uğraşıyorum o ne gerek var hazır var piyasada alırız diyor :) erkekler işte odunluk genlerinde var :)
ahaha güldüm son cümlenizee çok haklısınız yapacak bir şey yok değer bilmiyor bunlar anacııım
kesinlikle bilmiyorlar tatlım :) ağlanılacak haldeler aslında romantiklikten anlamazken bir çiçek göndermekle dünyanın en romantik erkeği olduklarını sanıyorlar . gönül işte ne yapıcan benimkide oduna kondu :)
aynen aslında bir baksalar ne romantizmler var dünyadaaa bizim gibilerede hep böylesi denk gelir zaten
allah çirkin şansı versin diye boşa demiyorlar cnm nerede iyi erkek var bi işten anlamaz çirkin kızlar kapıyor valla :) bizim kaderimiz güzel olmak ne yapalım iki mükemmel şey yanyana bulunmuyor cnm biz mükemmel olunca mecbur erkeklerde odun oluyor :)
Eki Görüntüle 788499 Eki Görüntüle 788500 Eki Görüntüle 788501 Eki Görüntüle 788502
nişanım içinde yüzük yastığı yapıyorum bitince onuda paylaşırım :)