Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim bu boya değil bir tarafı yapışkanlı folyo kagıttan yaptım. kırtasiyeden yada birmilyonlukcudan folyo kağıt alıyorsunuz birde mülaj kağıdı sonra netten bir model beğeniyorsunuz bu resmi bilgisayaranıza kaydedip resmi acıyorsunuz ekranda iyice büyüttükten sonra mülaj kagıdıyla kopyasını çekiyorsunuz sonra mülajı aldıgınız folyonun tersinden çiziyor yada yapıştırıyosunuz ve kenarlardan kesiyorsunuz keskin uçlu bir makasta lazım tabi ve hazır sorularınız olursa beklerim
canım birinci ve üçüncü resimlerde kağıt desenli zaten kesip yapıştırdın dimi.
ikinci resimde çiçeği oluşturan kırmızı ve siyah renkleri ayrı ayrı kesiptemi çiçek şeklini oluşturdun.
evet siyahlı grili olan kendinden desenli kırmızılı olanın ise modeli ikeada var bilgisayardan kopya cektim siyah olanın içini oydum kırmızı olanın ise siyahları kestim içine yapıştırdım
Siyahlı ve grili olanı çok beğendim cnm emeğine sağlık.Bende birkaç gün önce salonuma,yatak odama ve banyoma sticker yaptım.Reklam panoları yapan bir arkadaşımızdan kağıtları aldım çizip kestim bazılarının seninkiler gibi içini oydum.
Fotoğraf makinesi sıkıntısı yaşadığımdan resimlerini çekemedim.ınşallah önümüzdeki hafta ekleyeceğim.