- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Ablacım hayırlı olsun
Ellerine sağlık
Ellerine sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence gayet güzelBuda bahar dalı mısırdan yapıldıEki Görüntüle 2755858
Sağol canım benim çok teşekkürlerTopiğin hayırlı olsun ablacım, merakla bekliyorum
Sağol canısı teşekkürlerçok güzeller, tıpkı senin gibi ablam
Sağol nevoşum canımcımAblacım hayırlı olsun
Ellerine sağlık
Teşekkğr ederim sağol,aslında bunu mumla yapıyorlarda ben onu çok beceremedim bahar dalı gibi oluyor elle dala konduruyorsunuz onubence gayet güzel
Çok yaratıcı
Emeğinize sağlık
Sağol canım benim teşlekkrlertopiğin hayırlı olsun keleş ablam hepsi cok guzel olmus ne kadar beceriklisin ya maşallah HanimKelesimiGetir
Çok teşekkür ederim sağolHepsi harika, ellerinize sağlık.
ama çok hoş olmuş hepsi ayrı ayrı çok estetik görünüyorCam tabak peçete dekupajı
Sağol canım benim çok teşekkürler
Sağol canısı teşekkürler
Sağol nevoşum canımcım
Teşekkğr ederim sağol,aslında bunu mumla yapıyorlarda ben onu çok beceremedim bahar dalı gibi oluyor elle dala konduruyorsunuz onu
Hepsi harika ablacım ellerine sağlık.Kapı süsüm
Eki Görüntüle 2755877
Teşekkür ederim sağol,çok fazla el becerisini kavrayamadım aslında oda zamanla düzelir herhalde.ama çok hoş olmuş hepsi ayrı ayrı çok estetik görünüyor
Sağol mervecim teşekkür ederim sağolHepsi harika ablacım ellerine sağlık.
Çok teşekkür ederim izabelim ,cidden çok keyifli oluyor bunlarla uğraşmak,daha neler var seyrederken bile keyif alıyorum inan.Muhteşemsin ablacığım, ellerine sağlık Hepsi çok güzel ve keyifli...Benlik bir konu,bende uğraşıyorum bu tarz şeyler yapmakla. Takipteyim konunu