kendi tasarladığım davetiyem;)

Bence harİka olmuŞ. 1.5 ay kadar Önce gÖnderseydİn, kesİn Çalardım fİkrİnİ :):):):)

teşekkürederim canım. keşke 1,5ay önce tasarlasaymışım zevkle çalmana izin verirdim kaydirigubbakcemile3 düğüne az kalıp sıkışınca ve hiçbişiyi beğenmeyince kendim tasarladım opuyorumnanaktan

siyah fonun üzerinde yazılar tam belli olmamış cnm. bende kendi davteiyemizi hazırlamıştım. benim çiçekğim pembe beyazdı fonuda ona uygun bir renk yapmıştım. seninle sonsuza dek yazmıştım birde. herkes çok beğenmişti nerde yaptırdınız diye aileme sormuşlar onlarda aynısını yaptıracaklarmış ailemde kızım tasarladı damadım bastı demişler.
biraz daha yazılarını koyulaştırabilir ve gölge veya ışıkla yayabilirsen daha güzel olacağının düşüncesindeyim. bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

çok beğendim ellerine sağlık allah mesut etsin cnm.. :)
teşekkürederim canım amin opuyorumnanaktan

hmm haklısın benim ilk tasarladığım senin dediğin gibi bişidi ama nişanlım istemedi ben bunu iş yerindekilere veremem dedi çiçekli böcekli dedi bende siyah beyaza çevirdim çok kısa sürede yapmam gerekti 3saat içinde karar verip baskıya yolladık :) anca bukadar oldu yani kaydirigubbakcemile3 ama bi çıktısını aldık yazılar okunabiliyo kaydirigubbakcemile3 okumayana ben okurum artık kaydirigubbakcemile3

rabbim tamamina erdirsin insallah canim

ellerine saglik cok güzel olmus bence

benimde kizkardesim evlenicek siir gibi biseyler yazilir ya fikir vermisdim damadimiz kendi yazdi icinden gecenleri cok hos cok güzel oldu

rabbim tamamina erdirsin insallah canim

ellerine saglik cok güzel olmus bence

benimde kizkardesim evlenicek siir gibi biseyler yazilir ya fikir vermisdim damadimiz kendi yazdi icinden gecenleri cok hos cok güzel oldu

amin canımm sağolasın. kardeşinede mutluluklar dilerim a.s zaten butür şeyleri kendin yaptığın zaman daha bi anlamlı oluyor unutmuyorsun güzel günler her ayrıntısıyla ilgilenmek lasım bidaha olmucak yerimseniben

canım güzel ama bence daha renkli şirin bişey düşünmelisin biraz fazla ağır olmş gibime geldi ama genede sen bilirsin allah mesut bahtiyar etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…