- Konu Sahibi balbademesra
-
teşekkürederim canım sağolasın. Aminnn opuyorumnanaktanÇok beğendim...
Allah mesut bahtiyar etsin...
renklı renklı olsayd ...
ama guzel agır olmus :)
Bence harİka olmuŞ. 1.5 ay kadar Önce gÖnderseydİn, kesİn Çalardım fİkrİnİ :):):):)
teşekkürederim canım amin opuyorumnanaktançok beğendim ellerine sağlık allah mesut etsin cnm.. :)
siyah fonun üzerinde yazılar tam belli olmamış cnm. bende kendi davteiyemizi hazırlamıştım. benim çiçekğim pembe beyazdı fonuda ona uygun bir renk yapmıştım. seninle sonsuza dek yazmıştım birde. herkes çok beğenmişti nerde yaptırdınız diye aileme sormuşlar onlarda aynısını yaptıracaklarmış ailemde kızım tasarladı damadım bastı demişler.
biraz daha yazılarını koyulaştırabilir ve gölge veya ışıkla yayabilirsen daha güzel olacağının düşüncesindeyim. bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
rabbim tamamina erdirsin insallah canim
ellerine saglik cok güzel olmus bence
benimde kizkardesim evlenicek siir gibi biseyler yazilir ya fikir vermisdim damadimiz kendi yazdi icinden gecenleri cok hos cok güzel oldu
canım güzel ama bence daha renkli şirin bişey düşünmelisin biraz fazla ağır olmş gibime geldi ama genede sen bilirsin allah mesut bahtiyar etsin....
çok sade çok anlamlı bir kart hazırlamışsın....mutluluk ..sağlık....sizinle olsun....
valal cici eline sağlık...mutluluklara.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?