kendi tasarımım olan örgü babetlerim

nazlxixm28

BANA GÜNEŞ GİBİ GEL :) :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
290
1
96
Ankara
ilk yaptığım örgü babetim az önce bitirdim giymesi okadar rahatki beğeninize sunuyorummmmmmmmmmmm çok beğeniyordum ben bu tür seyleri ama yapmak buğüne kısmet oldu delikafadulden şakkıdı
böle seyleri bi çok kişi yapıyo ama bu benim kendi tasarımım hiç bi yerden almadım örneğini çokta zarif duruyo ayakta

bencede cok zarif duruyo
biraz anlatsana
nasil yapilisi

canım lif ipleri varya onların mürdüm renginden aldım ve 7 nolu orlon tığ ile tabanını yaptım öncelikle 50 zincir cektim dolana dolana sadece iki ucta 3 er tane artırdım ve 12 sıra dolandım benim ayaklarım36 37 numara olduğu için ufak oldu biraz
daha sonra topuk kısmını yapıp ipi kopardım yanlız topuk kısmını yaparken yukarı doğru kenarlardan birer tane eksilttim
kenar kısımlarını yaparkende 15 zincir cektim sıkı iğne yöntemiyle file kısmın yaptım file kısımlarının arası 4 er birit bıraktım
biritlerin ucları önce boş bıraktım bi parça ile birlestirmeyi, düşndüm
en üst kısmıda 10 zincir cektim 25 doldurdum sıkarak doldurdum sıkı sıkı yani onuda 4 sıra gittim ve 5. sırayı gecerken boşta olan fileleri tek tek örerek birlestirdim
umarım anlatabilmişimdir anlamadığın yer olrsa sorularını beklerim
gercekten bi yere gittiğimde ayağımda bunlarla gitsem ayakkabı sanarlar okadar yaniiiiiii

:1shok:

of of of nazlım supermiş bu tatlım ya.. sende az marifetli değilmişsin ha
ellerine emeğine sağlık hayatım. Şeniz

of of of nazlım supermiş bu tatlım ya.. sende az marifetli değilmişsin ha
ellerine emeğine sağlık hayatım. Şeniz

sen beni ne sandın serimmmmmmmmmmmmmm
bende daha ne cevherler var
ay insanın ayaklarıda güzel olunca delikafadulden
her sey yakısıyo dermisimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hihoyyyt
seninde yüreğine saglık hayatım
bak bi börek tarifi verdim yemek köşesinde ona bi bak istersen yapmak istersen benim kendi buluşum cok ama cok lezzetli

tabi tabi ayaklara laf yok zaten.. :asigim:
kilolarda gitmiş börekler açılmaya başlamış demek..cokacimcoook hemen bakyorum şekerim Şeniz

tabi tabi ayaklara laf yok zaten.. :asigim:
kilolarda gitmiş börekler açılmaya başlamış demek..cokacimcoook hemen bakyorum şekerim Şeniz

kilolar hızla gidiyo dersem yalan sölerim :icecream:
önüme ne gelirse yiyom valla allah bi iştah vermiş amannnnnnnn
ama az az veriyom artık arka kısımlar toplanmaya basladı aman neydi o öle kilolarım bi kaç fazlam var onlarıda verecem inşşşşşşşşş
ay kilolarımı nerden getirdin gene aklıma ne güzel bak babet ördüm ben ondan bahsetsekkkkkkkkkkk -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile2

kilo mu.. ne kilosu kıs :roflol:
aşkum gerçekten babet harika olmuş.. gule gule kullan.. komşuların kıskansın kaydirigubbakcemile3
bunlardan bizde yapmıştık gördunmu.. alev dekoratif patik koymuştu adını başka bir arkadaşta dansöz patik bende pullu mullu rukuş patik demiştim
ama seninkiler gerçekten çok hoş olmuş bide lif ipyle örmuş olman ilginç geldi CADIARZU

serim aslında değerlendirmeyi bilsen bu lif ipleriyle okadar güzel seyler yapılıyoki ben genelde bunları kullanıyorum hem yumusak olyo hem cok zarif duyuo örgülerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…