Şampuan ve Saç Kremleri Kendi şampuanımı yaptım

• Konu Sahibi Konu Sahibi chantyclarie
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mrb kendi şampuanımı yapmayı düşünüyorum ama ısırgan bulamadım hiç bir yerde :(
Bnde şu şekilde yapmayı düşündüm sizce yapsam nasıl olur?
Bir adet trup
bir adet havuç
2 baş sarımsağı dövmek
bir miktar limon kabuğu
bir miktar mandalina kabuğu
bir miktar portakal kabuğu
2adet yeşil sabun

Evet biliyorum biraz fazla malzeme oldu ama hepside saç için yararlı malzemler olduğunu düşünüyorum.
turp ve havucu rendeliyeceğim içine dövmüş olduğum sarımsakları koyacağım 30 dk kaynatacağımve süzeceğim
ayrı bir kapta kaynattığım mandlina, portakal ve limon kabuklarınıda 30 dk kada kaynattıktan sonra bu suların posasını süzdükten sonra 5dk da 2 adet rendelediğim sabunla kaynatmayı düşünüyorum.
sizce nasıl bir yöntem olur bunu denemeyi düşünüyorum.

canım bence sen onları temiz saça bakım olarak uygula bence daha iyi etki eder
hepsi saça yararlı şeyler ama saçın güzel temizlenmesi en önemlisi ben senin yerinde olsam öyle yapardım :1closedeyes:

ay kızlar çok özendim =)))) hihoyyyt

genelde de memnun kalmış yapanlar, ben de istiyorum...

ben de zaten doağlcıyım, uğraşıp karışımlar yapmayı çok severim, şu finallerim bitsin, ilk iş budur kaydirigubbakcemile5

memnun kalırsın inşallah canım:1hug:

kızlar yaaa ben de son şampuanımı bitkilerle yaptım ama inanmıcaksınız ekşidi :))))

o kadar yağ boşa gitti yaa

öyle ekşi ekşi de sürülmezki

yani böyle bozulmuş sebze suyu gibi

neden böyle oldu yaaa sizin de böyle bişey oldu mu

Mrb kendi şampuanımı yapmayı düşünüyorum ama ısırgan bulamadım hiç bir yerde :(
Bnde şu şekilde yapmayı düşündüm sizce yapsam nasıl olur?
Bir adet trup
bir adet havuç
2 baş sarımsağı dövmek
bir miktar limon kabuğu
bir miktar mandalina kabuğu
bir miktar portakal kabuğu
2adet yeşil sabun

Evet biliyorum biraz fazla malzeme oldu ama hepside saç için yararlı malzemler olduğunu düşünüyorum.
turp ve havucu rendeliyeceğim içine dövmüş olduğum sarımsakları koyacağım 30 dk kaynatacağımve süzeceğim
ayrı bir kapta kaynattığım mandlina, portakal ve limon kabuklarınıda 30 dk kada kaynattıktan sonra bu suların posasını süzdükten sonra 5dk da 2 adet rendelediğim sabunla kaynatmayı düşünüyorum.
sizce nasıl bir yöntem olur bunu denemeyi düşünüyorum.

cnmm bişi sorcam ben sana ya bu turp bekleyince kötü bi koku yapioo sende oldu muuCADIARZUCADIARZU

ben de şampuanımın içine turp rendeleyip kaynatmıştım otlarla
o yüzden ekşidi heralde benimki de

bu şampuan işi benimdeaklıma yattı.kimyasala para vermekten kat kat daha iyi chantyclarie bizimle bilgini paylaştığın için çok tşkr ederim

bu şampuan işi benimdeaklıma yattı.kimyasala para vermekten kat kat daha iyi chantyclarie bizimle bilgini paylaştığın için çok tşkr ederima.s.a.s.

Ne kadar marifetli üyelerimiz var şaşırtıcı ve çok hoş,ellerinize sağlık...

bende denicem şampuanımın bitmesini bekliyorum ısırgan yanında kekik ve biberiyeyi de eklemeyi düşünüyorum birazda limon kabuğu.artık limon kabuğunu nasıl ekliceksem suda kaynatırım hepsini karıştırırım artık.denicem bakalım nasıl olcak.kekik yağlı saçlar için iyiymiş öyle okumuştum

Back