• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk kendi saçlarımdan çıt çıt

Jennifer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
3.671
2
358
Diğer
evet kızlar kendi saçlarım şuanda belimde ve yıllardır uzun saç kullanıyorum artık kısa modeller kullanmak istiyorum ancak saçlarımada kıyamıyorum kısa kestirip pişman olup çıt çıt alıcağıma kendi saçlarımdan çıt çıt yaptırmak istiyorum bu konuda bilgisi deneyimi olan varsa yardımcı olurlarsa sevinirim..

cnım benim saçımda uzundu;kötü bi kuafore gıtmenın sonucu 2 yıldır kaynak yaptırıorum oncesınde çıtçıt kullanıodum fakat çıt çıtla ugrasmak cok zor.sana ancak sunu onerebılırım ne çıt çıt ne kaynak saç hiç biri insanın kendı sacı gıbı guzel olmuo...eger kı cok sıkıldıysan bıraz kısaltıp katlı modeller deneyebılırsın emın ol bu uzun saclardan sonra sana kısa gıbı gelıcek .hem değişiklik olur hem de gerı donusu olmayan yola gırmemıs olursunkaydirigubbakcemile5

yokmu bana yardım edicek biri=((

jennifer saç kaynak yapan kuafrlere gidip saçlrını onlar dikip sana çıt çıt yapablrler bndede kaynak vardı cıkarttım şuanda kaynağı önermşorum bakımı zor saçları çok döküo cıt cıt kullnmyı düşnüorum bnde
cıt cıt yaptrrsan kndi sçlrnı dikim ücreti olrk 50 60 tl ödersin ortalama

Back