Saç Kesim Şekilleri Kendi Saçını Kendi Kesen Var mı???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ben saçımın kırıklarını kendim alırım süreki.kuaföre gitmekten korkuyorum biraz çünkü sonuç hep hüsran oluyo :( kesmeyi hiç denememiştim ama geçen sene bi cesaretle aldım makası kestim çok da güzel oldu kimse benim kestiğimi anlamadı :)

bende kendim kesiyorum kahkül kırık hiç farketmiyor,6 aydan beri ben hallediyorum işimi en azından istediğim gibi oluyor,parayla rezil olma derdi bitti.

Benim kuaförde hem demisti saclarin cok seyrek bu ne diye birde ara makasla saclari incecik yapti o günden beri saclarimi hep kendim kesiyorumm :47:

Ne çok varmış benim gibi kendi işini kendi gören :) Ben zaten çok sık saç kestiren biri değildim, ama ne zaman kestireyim kat verdireyim desem saçlarım rezil oluyordu, eve geldikten sonra kuaföre geri gittiğim oluyordu veya beğenmediğim yerleri kendim düzeltiyordum. Kırıkları zaten kendim alırdım :) Ama totalde belki 3-4 belkide fazladır kuaföre gitmiyorum. Boyamı da 6 yıldır kendim yapıyorum zaten, ee kıvırcığım fönde çektirmem hiç. Kuaförle tüm ilişkim bitti, normalde de sevmezdim sıkılırım, çok zaman kaybı gelir bana, böyle acayip mutlu ve güzelim. Beni benden iyi tanıyan olamayacağına göre, el becerisi olan herkes yapabilir bence de. gören kimse inanamıyor, nerde kestiriyorsun diye soruyor (şu an küt kullanıyorum), boyasını röfle sanan öyle çok ki :) Ellerime sağlık diyorum içimden.

Ben arada bir eşime saçlarımın uçlarını aldırırım.. Allah'tan yamuk kesmiyor. Kuaförlerden iyidir:)

biraz önce saçımı ilk kez kendim kesmeye çalıştım sanki kötü oldu kurutunca sonuç ortaya çıkacak ama kurutmaya bile korkuyorum :(

Back