Saç Kesim Şekilleri Kendi Saçını Kendi Kesen Var mı???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

midilli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2010
78
1
36
Ankara
Merhabaaaa!

Son kuaförlerin beceriksizliklerinden sonra "ben bile bunlardan daa iyi yaparım yaa!!" diye düşündüm ve bundan sonra kendi saçımı kendim keseceğim sanırım :1:

Bişey merak ediyorum, acaba içinizde kendi saçını kendi kesen var mı? Nasıl yapıyorsunuz? Kolay mı zor mu? Herkes kendi saçını kesebilir mi?

Haydi cesur kadınlar!!!

ben kuaförlerin gazabına uğradığımdan beri kendi saçımı hep kendim keserim :1: benim saçlarım baya gürdü ara makas attırırdım kuaförden bi gelirdim bir tutam saçım kalmış abartıyolardı en son sinirlendim birdaha gitmicem dedim o gün bu gündür hep kendim keserim bi tane ara makas aldım kuaförden bi tanede normal saç makası eğer uçlarından almak istersem o biraz zor oluyo yamuk olabiliyo malum arkamı göremiyorum uçlarından anneme aldırıyorum geri kalalını kendim hallediyorum ara makas falan atıyorum öyle kuaförün yaptığı gibi bir tutam kalmıyo :61: gayet kolay güzel oluyo en azından istediğim gibi oluyo kuaförlere bi türlü derdimi anlatamıyodum malzemeleri olduktan sonra biraz el yeteneğinde varsa gayet kolay oluyo yani ben öyle düşünüyorum tabi cesaret edemeyenlerde var :51:

Son düzenleme:
vaaay! seni çok takdir ettim şu anda...

şu ara makas dediğin şey ucu tarak gibi tırtıklı olanlar mı? nerelerde satılır onlar peki?

Bir de mesela özel bi tekniğin var mı saçını üçe beşe ayırıp öyle kesmek falan gibi?

evet o makastan dışarda pek bulunmuyo kuaför malzemeleri ben bi kuaföre gidip söylemiştim bana getittirmişti öyle almıştım :)
yni benim saçımın özel bi tekniği yok zaten pek fazla katı falanda yok modele göre değişir canım ya youtube da falan çok var saç kesimiyle ilgili videolar bi araştır istersen değişik değişk kendi başına yapabilceğin teknikler var

Ben ! Kırık aldırmaya diye gidip saçımın yarısıyla kuaförden çıktığımdan beri kendim kesiyorum.. 3 yıl falan oldu. Islak saçımı şeritler halinde önüme doğru tarayıp kesiyorum. Böyle içim de rahat ediyor, param da bana kalıyor :12:

galiba ben de bu gidişle öyle yapıcam kızlar :) geçen gün içime sinmeyen bir yamukluğu kendim düzelttim inanılmaz keyif aldım haha!!! :9:

Her kadin bir gun eline makas alicaktir :1: Ve bidaha birakmayip ustune saçlari konusunda usta olucaktir okadar diyorum :52:

bende ilk defa 1 hafta önce kırıklarımı kendim aldım :) başta çok tereddüt ettim ama kafama koydum saçlarım çok kırılmıştı ve bi cesaret geldi duştan çıktıktan sonra hallettim.bi problem olmadı :)

bende kendi saçımı kesebiliyorum hemde gidip saçımı kestirdiğim kuaförümden daha güzel bir şekilde:27:

ben kendi saçımı kendim kesiyorum 2 yıldır. çok güzel de uzadılar hem de sağlıklı
hatta en son küt kestim arkaları ablamdan yardım alarak.
ayrıca ablamın annemin saçlarını da ben kesiyorum
kendime kahkul de perçem de kestiğim oldu
çok kolay bence eğer nasıl kestiklerini kuaförlerin dikkat ettiysen çok kolay kesebilirsin.

Bende kendim kesiyorum canım kuaförlerin kırık aldırmaya bile yarısını kestiği saçlardan bıkkınlık geldi çünkü o yüzden kendim kesiyorum mutluyum :):):):1::1::1:

Ben 2007 yılından beri kuaföre gitmiyorum (son gittiğimde faciayla sonuçlanmıştı) Daha sonra hep uzattım son 3 senedir ablama kestiriyorum uçlarından bazen arka tarafını düz yaptırıyorum bazen oval..Kuaförden daha iyi olduğu kesin :)

Saçıma cesaret edemiyorum hem model veremem sanırım amaaaa kahküllerimi kendim kesiyorum çok da beğeniyorlar :21::21::21:

kızlar inanmayacaksınız :) ilk defa saçlarımı kendim kestim (tabi uçlarından ) bende artık kuaför magduru olmak istemiyorum ne zaman gitsem kırıklarımı aldırmaya saçlarım kısalıyor hemde çok feci kısa :)

kendi saçlarımı kendim keserdim bi talihsizlik sonucu burda bi yere gitmeye karar verdim kadın saolsun kuş kadar saç bıraktı.
artık kendim kesmeye devam ederim.kesme yöntemim de şöyle saçımı ayırırım ama çok ufak ufak kısımlara.gözümle ayarlarım keseceğim miktarı.sonra o ufacık aldığım (bi parmak kalınlığının yarısı kadar diyeyim) o kısmı üçgen şekilde keserim yani v şeklinde.sonra ufak ufak o şekilde bütün saçı bitiririm.uğraştırır biraz ama ben saçımı kesmeyi seviyorum o yüzden uğraşırım.:1:

ben hep kısa saç kullanıyorum saçlarım çok gür ve çabuk uzadığı için 2 sene onceye kadar kendim kesiyordum kırpık kırpık olmaması için makasla değil jiletle kesiyordum şuanda kullandığım modeli kendim yapamayacağım için kuafore gitmek zorunda kalıyorum :)

herkes aynı seyı söyluyor sen az kes dıorsun kuaforler yarısını kesıyor neden anlamıyorlar bunu bır turlu çözemedım...bende bıktımmm sacmasapann ınsanlara aynı seyı anlatmaktan bence analamk ıstemıyorlarr az kes dıosunnn kısacık kalmıs sac...bırgun cinnete kurban gıdecekler ama ne zaman zten zor uzuyor saclar ıkı sanıyede kesıp atıo sinir oluo ınsan...keske kendım kesebılsemmm

bende her seferinde önce kuaföre gidiyorum beğenmeyip evde bi daha kendim düzeltiyorum;her zaman kendi yaptığım daha güzel oluyor bildiğiniz permatiğin önündeki plastiği kırıp jiletle kesiyorum çokta kolay ve saçlar eşit boyda oluyor kişinin ne istediğini kendinden başkası bilemez kuaförlerede kızamıyorum o yüzden saçtır kaştır bu işleri kendim yapıyorum

Back