• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kendi Saçından kaynak

• Konu Sahibi Konu Sahibi angelos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

angelos

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar..

uzun süredir düşünüyorum sormayı sonunda girdim siteye ve sormak istiyorum ..

yıllar önce belimi geçen saçlarımı erkek gibi kestirmiştim..saçlarım tek örgüydü kuaförde enseden örgüyü kesip öle şekil verdi..

annemde o zaman örgüyü kuaförde bırakmadı aldı..

evi karıştırırken o örgüyü gördüm bende.. gayet kalın parlak sağlıklı bi saç.. hiç bi bozulmada olmamış.. 5 sene önce kestirmiştim..

saçlarım o saçlarımın çeyreği kadar gürlükte ve yarısı kadar uzunlukta..

acaba benim kendi saçlarımı kendime kaynak olarak filan ekletebilme şansım varmı ??

ve eğer mümkünse nasıl olur..

yoksa saçma bi istekmi :):)

bana bilgi verirmisiniz ?? a.s.a.s.

Bana mantıklı geldi,ama kendi saçınız da olsa fiyatı kıracaklarını sanmıyorum.Güvenilir bir yere gitmekte fayda var.Kabul ederlerse sizin saçınızı alıp işlemden geçirecekler.İnsanların gidip saçlarını bu tip yerlere sattıklarını duymuştum ki kendi saçınız kullanmanız makul olacaktır.Bakırköy'de keratinli kaynak yapan kuaförler var.Yakınsanız bilgi alın derim ve bir kaç yere de sormakta fayda var.a.s.

çok teşekkür ediyorum :):)

ben bu tip işlem yapan yerler hakkında hiç bişey bilmiyorum o yüzden bilfgi almak istedim.. ben araştırıyım ozaman biraz:)

Teşekkür ederim tekrardan :)

angelos bencede çok mantıklı ve süper olur bende çıt çıt almıştım geçen senelerde kullandım çokda memnundum orjinal saç tabi ama şimdi o saçları boncuk kaynak yaptırmayı düşünüyorum senin saçlarıda kuaför ince tutam halinde alıp ucunu silikonla yapıştırarak boncuk geçirilir ve saça monte edilir büyük ihtimal öyle olacaktır bugün görüştüm bu konuyu kuaförümle h.içi yaptrımayı düşünüyorum çünkü bugün saçlarımı kesidirdim ve moralim bozuksenağlama saçlar benden 120 adet kadar olcak sanırım 150 ytl istediler bakalım

Back