• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kendi saç rengine dönmek

evet canım loreal exelans krem boya olan. zaten ıkı çeşidi var bır krem birde jel. sen krem olanını tercih et. aslında saçım koyu kahve dıyorsun. benım onerdığım 6.1 veya 5.1 saçına açık gelebilir. ancak daha koyu bı renk alırsan yanı 4 numara olanı saçın bayağı koyulaşabılrı siyah gibi olabılır.o yuzden onu soylemeye cesaret edemiyorum.
bende bılmıyorum canım kahverengi ile kestane renginin arasında fark var mı bence yok:)

ya kullumango yazdıklarından anladıgım kadarıyla bayaa bı deneyımlısın bu konularda banada bı yardımda bulunabılırmısın benım kedı sacım hafıf kullu kumral bende kendı rengıme donmek ıstıyorum ama olmuyo bakır kahveyı kapatmak ıcın en son loreal exelans 7.1 kullu kumrala boyadım ama yıkadıkca sımdı ne kızıl ne sarı ne kullu ıgrencmı ıgrenc bı sac rengı oldu napıcamı sasırdım aslında normalde sacım acık olmasına ramen dıp boyam baya koyu gozukuyo ence ne yamalıyım sımdı dogal sac rengımı ve sımdıkı sac rengımı koyucam yardım edınsenağlama

bana da yardımmm...aynen siz gibi ben de kendi rengime dönmek istiyorum. kuaföre çok para döktüm evde yapmak istiyorum bu işlemi. saçlarım röfleli ve sarı. son dip röfleyi yapalı 2 ayı geçti. o yüzden evde yapabilirim sanırım. kendi saçım da kumral. boya renklerinden pek anlamıyorum. benim ne renk boya almamı tavsiye edersiniz kızlar

Ayşül resim eklemek için a gir daha sonra ordan ekle ve verilen linki kopyala buraya yapıştır.

mn54 senin saçın siyah gibi değil dediğine göre benden açık yani ya 4 numara ya da koyu kestane gibi bir renk o yuzden küllümangonun önerdiği renkler çok uygun daha koyusu çok koyu olur:)başarılar

yorumun için tşkler mhrmhclk...en kısa zamanda deneyip buraya yazıcam...

dsc00099ix2.th.jpg
bu benım endı sac rengımın gunestekı rengı

01062008370lk4.th.jpg
otobuste uyuklarken cekmısler ama buda benım sımdıkı sac rengım:(( akın gulmeyın baqqq:D

evet ben napıyım bı akıl verın aslında taban renk olarak kendı sac rengıme boyatsam sonra aralara bı renk attırsam nasıl olur uzadıkca daha homojen kayamazmı???

tesekkur ederım ama aılem dahıll bıck ınsn naptın en ne guzel saclaın vardı dıyolar oracıkta aglayasım gelıyo gecı haklılarda guneste golgede saı ısıkta beyaz ısıkta yanar doner bı sac rengım vardı azın sapsarı olurdu bıde cok yıprandı o yuzden artık boyatmak ıstemıyorum duzlestırıcıde kullandıgım ıcın dayanmıyo sac

ya dıp boyam cok garıp duruyo bıde golgede falan bu renk gene norml bıde guneste gormelısın felaket ya ınan yolda golge yeleden yuumeye calısıyorum:))

aaa anlamadım ben sımdı yaa napsamkı offf ama su konu komsu cok moralımı bozuyo unıvesıte ortanımda kotu dıyen yoktu ama eve bı geldım herkes bana ucube gozuyle baktı yaa:((

aaa anlamadım ben sımdı yaa napsamkı offf ama su konu komsu cok moralımı bozuyo unıvesıte ortanımda kotu dıyen yoktu ama eve bı geldım herkes bana ucube gozuyle baktı yaa:((

canım kendi saç rengini gördum hafif kullu kumral evet. ama otubuste uyuduğun zamanki fotondan şimdiki saç rengini pek anlamadım. sankii yeşilimsi gibi mi? ne işlemler yapılmış anlayamadım inan. ama saçında kızıllık varsa daha onceden ıyıce akmasını bekleyeceksin.saçında kızıllık olduğunda kullu kumralla bıle boyasan yınede kızılımsı parlar guneşte. o yuzden ıyıce aksın bıkaç ay bekle sık dişini. sonra da lorealın kullu kumralını kullanmaya başla. bıkaç boyamayda hem renk oturur hemde kendi diplerinde aynı renk çıkacağı için pekte göze batmadan diplerini uzatabılrsın.
ama saçında röfle li yerler çoksa sende kullu kumrala boyadığında saçın yeşilimsi olacaktır bunuda göz onunde bulundur lutfen.

saç boyası nasıl kusturuluyor bilen var mı
koyu kumral saçlarım, koyu kahveye boyuyodum rengini biraz kırmak istiyorum
üzerine kumral boya tutmaz biliyorum çünkü:1no2:
yardımcı olabilcek arkadaşlar var mıı a.s.

Back