Saç Rengi ve Saç Boyama Kendi saç rengine dönmek

founda

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
917
44
643
İzmir
Arkadaşlar Merhaba;
Benim gerçek saç rengim kumral ama şu an boyadığım kızıldan gittikçe açılmış bi tona döndü ve ben eski saç rengime kalıcı olarak dönmek istiyorum.
Nasıl yapabilirim sizce bunu???

Kendi saç rengime boyasam tümünü, sonra o boyada akıcak ve açılıcak.
Yine başa döner miyim?? Yoksa daha doğal bi geçişmi olur?
Yardımlarınızı bekliyorumi kızlar genelde tecrübeli olur bu konuda ama ben değilim.

Benim doğal rengim bu..Hangi renk kurtarır beni:)

canım once koyu bi renge donmen lazım gibi gelıo yanı koyu kestane fılan gıbı bı renge 4 numarayla fılan boyaman gerekıo galıpa

Teşekkür ederim Ezoy cevap için..
Sence o zaman akmaz mı? Yine akıpta eskisi gibi olmasın, karamelimsi..
Ben sanırım kuaföre danışsam daha iyi olucak..

canım bende kendi saçıma dönmeye çalışıyorum ama boyamayarak diplerim baya uzadı uçlarındanda azar azar her ay aldırıyorum

Keşke hiç boyamasaymışım diyorum..Dipler çok sorun oluyo ve çok kötü duruyo..
Benim baya var inmesine..Eskiden sarıydı o zaman da aynı şeyleri diyodum ama o renk yavaşla saçıma karışıp gitmişti..
Şimdiki renk artık açık karamel kaynamıoyada..
Beklemekte istemiyorum, sıkıldım bu kötü görüntüden..
Ama boyalar her halükarda açılıyo ve sanırım bende bekliycem en garantisi bu:)

Ben de iki sene kullandığım kırmızı-turuncu saçımı kendi rengime dönmek için koyu kestaneye boyattım. İlk boyadığımda her yer eşit koyuluktaydı, zamanla tabi uzadıkça boyanın olduğu yerler aktı ama kötü görünmüyo şu an uçları güneşten açılmış gibi hoş bi görüntü var. Her şekilde kestirmeden kendi saçına ulaşamıyosun ama kendi renginde bi boyayla boyamak o diplerin çıktığı kötü görüntüyü kaldırıp iyi hissetmeni sağlar. Ben şu an kulak hizasında kestirsem kalan saçımın tamamı kendi saçım olur boyasız. Ama asla kıyamam :1no2:

Teşekkrler cevap için..
Sanırım en iyisi beklemek olucak gibi..
Sonra bi daha en başa döniceme 6 ay bekledim bi sene daha bekliyim böle resil resil
Aslında çok kötü durmuyo sanki baljaylatmışım gibi..Şimdi moda da böle dipler belli falan..

Acaba koyu b renge boyasam..açıldığında benim saç rengimle eşitlenirmiki???

canım benım sacımda acık kumral bende cok onmek ıstıyorum ama yok bende bakır kahve yaptırmstım guzel olmustu ama artık kendı sacımı ıstıyorum en son kullu komrala boyadım kızıllıgıda gıtsın dıye ama yok gene ortaya cıktı bıde cok garıp bı renk ldu bende sımdı karar verdım kuafoe gıdıp kendı fotomu goturup sacmın rengıne boyamasını ıstıcem aralarada bal rengı falan attırıcam uzadıkca kotu durmaz gıbı gelıyo hanı sankı uclara attırmısım gıbı olur renk degısıklıgıde karısır benneyaptımki

founda 4yada 5 numara olur dıcem bu sac rengı ıcın ama genelde renk aynı tutmuo cokta koyuda cıkabılır resımdekı gıbıyse sacların cok ton farkı yok gıbı gozukuo saclarınla.. ama yınede bı kuafor en ıyısı eger beklemek ıstemıosan a.s

merhaba arkadşlar. bende kendine rengine dönmek isteyenlerdenim...saçlarımı 1 yıla yakındır boyuyorum ve artık diplerden çok sıkıldım ve saçlarım yıpranmaya başladı.boyam şuan terrakota ve karamel oldu saçlarım artık karameldende sıkıldım . kendi rengimde koyu kahve (ama siyah deil) nasıl döncem bilmiyorum. bi fikriniz war mı????varsa yardım edin....hangi marka ve hangi renkle boyayabilirim sizce???

canım en doğala yakın renkler loreal krem boyasında mevcut. ve saçın karamelsede mecbruen kullu tonlarında boyaman gerek ki karamelliği gitsin bıraz. yanı hiç bir boyayla tamamen doğal gözukmesini bekleme çunku saçında işlem var. ama dediklerimi dikkate alrısan en doğala yakın sonucu elde edersin. 6.1 koyu kullu kumral 5.1 kullu kestane gibi renkler uygun olabılır.ama dediğim gibi lorealın krem boya setınden faydalan.

teşşekürler küllümango.lorealin krem boya seti exelans mı?onu tam bilemiyorum da...fisfisfis ama dediğin gibi eskisini bekleyemem de eski koyukahve saçıma yakın bir renk olsun.dip boyası yapmaktan sıkıldım...bide kestane rengiyle kahve rengi nin arasındaki fark nedir?merak ettim de

ayşül, berna cevaplariçin teşekkürler..
Karar verdim artık beklicem..Valla anlaşılan muhakkak ki bi akma olucak..
Madem öle sabrediyim diyorum, gerçi heralde 1 2 yıl sabretmem gerek :bbo:
Çok sıkılırsa boyarım dediğiniz gibi gitsin napalım:)

benmde başıma aynı şey gelmişti hemen kuaföre gidip kahverengiye boyattım ama aktı ve güneşte çok kötü görünmeye başladı bende koyu kahveye boyadım simsiyah oldu ve birkaç yıkamaya akıp doğal saç rengimin halini aldı hiç ayırt edilmio bile annemden gizli yaptırmıştım çok dikkatlidir ama o bile fark etmedi

ya bende kendi rengime dönmek istiyorum ama aklımda röflede bi yandan.. şu anda açık küllü kumral saçım bayaa sarıya yakın yani offf ne zor şey yaa su şaçlarımı kendime beğendirmek :roflol:

evet canım loreal exelans krem boya olan. zaten ıkı çeşidi var bır krem birde jel. sen krem olanını tercih et. aslında saçım koyu kahve dıyorsun. benım onerdığım 6.1 veya 5.1 saçına açık gelebilir. ancak daha koyu bı renk alırsan yanı 4 numara olanı saçın bayağı koyulaşabılrı siyah gibi olabılır.o yuzden onu soylemeye cesaret edemiyorum.
bende bılmıyorum canım kahverengi ile kestane renginin arasında fark var mı bence yok:)

saol küllümango...bana çok yardımcı oldun.o renklere bakıcam uyabı alıcam.tekrar tşk:dance:

kestane daha kızıl kahvedir kahve daha nötrdür yani kestane daha kızıla çalar benim bildiğim bu arada ben gözdey slmlar:)

mn54 senin saçın siyah gibi değil dediğine göre benden açık yani ya 4 numara ya da koyu kestane gibi bir renk o yuzden küllümangonun önerdiği renkler çok uygun daha koyusu çok koyu olur:)başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…