Kendi Oğluna Tecavüz Eden Adama Hapiste 20 Kişi Tecavüz Etti!

Eğitim kabul ama bu sistemde ..
Ayrica 10 yil sonra insan yerine konmayan kiz çocukları okula gönderilecekmi en basitinden..
Egitim sistemi bu haldeyken.. valla arkadaşım benim hicbiseyde umidim yok malesef. Keske dedigin gbi olsa en azindqn 10 yil sonra refaha ersek..
Eğitimin cahilligi alip , esekligide goturdugu yilllara insallah..

eğtim dedim öğretim değikl, yani rehber öğretmenin doğru psikoloji ile yaklaşabildiği bir eğitim. yani rehber öğretmenin sadece var olsunn diye olmadığı eğitim.

maalesef buguünün gençliği sorunları ana kaynağı çünkü 14 yılda eğitim sistemi, velilerin kafası herşeyi değiştir. ve 14 yıl önce 6 yaşında olan çocuklar şimdi 20 yaşında... 10 yılda düzelir yani, yeterki doğru eğitim verilsin.

ekonomi biraz düzelsin ki topluma girdğimiz demayın tarlasında geziyor gibi hissetmeyelim eskiden babaya yada hocaya saygısızlığın cezası idam mıydı? değildi ama hepimiz korkardık... al buradan pay biç... şimdi öğretmenine bıçak çekiyorlar.

Merhaba arkadaşlar okudum bütün paylaşımlarınızı hep çocuk esirgeme kurumlarına gidip ziyaret etmek düşünülmüş gidip gitmediğiniz bile muamma ama bence gitmekle kalınmamalı herkes durumu orta derece olanlar sofraya bir tabak daha fazla koysa o çocuklara kucak açsa kimse onlara annelik edin demiyor ama ablalık abilik yapabiliriz yol gösterebiliriz onlar hediye istemiyor sahip çıkın istiyor lütfen çevremizi teşfik edelim. Ben bu yola gönül verdim banada yardımcı olmak isteyen irtibata geçebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
adamın kanlı şortunu görünce midem bulandı şerefsiz hak etmiş diyecem de yok allahından bulsun

Tamam adam haletmis de, es cinsel olmayan bir erkek nasil bir erkege tecavuz edebilir.
Nasil igrenc bir durum, resmen azip bahane etmisler bu durumu.
Cezalandirmanin baska yollari da var bildigimiz uzere...
Bana tecavuz eden tipler de tekin gelmiyo, zaten tekin olsalar hapiste olmazlardi ya neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…