Kendi Nikah Şekerimizi Kendimiz Yaptık İmece Ususlü

unbendable

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
303
1
Yakınlarda eşimin kızkardeşinin nikahı var malum herşeyin en uygunu en pratiği aranıyor ben de nikah şekerleri için kendimiz yapalım dedim hem hep birlikte eğleniriz güle oynay ayaparız hem de işimiz görülür diye düşündüm.Ve her malzemeyi imece usulü temin ettik
minik gülleri burdan forumdan tubiloshh arkadaşımızın konusu vasıtasıyla satın aldım ,tülleri eşimin annesi kesti boş kaldıkça kurdeleleri ayarladık ve sonra imece usulü hanımlar kurdeleleri bağladı beyler de silikonla çiçekleri yapıştırdı sonuç da bu işte;
Yarım günümüzü almadı kalabalık olunca sohbetle keyifle yapılıyor böyle şeyler tavsiye ederim dışarı para verene kadar o parayla başka bir eksik görülür yeni ev kurmak kolay değil.
Hepsini mıknatıslı yapacaktık ama sonra müstakbel gelin yok o kadar uğraşmayalım sadece yakın dostlara verilecek olanları mıknatıslı yapalım gerisi normal olsun dedi biz de o şekilde yaptık..

tubiloshh cum senin de imecemizde katkın oldu sağolasın :)

çok güzeller ellerinize sağlık...görümcenizede mutluluklar..a.s.

ne güzel ailece birlik beraberlik, allah nazarlardan korusun canım maşallah maşallah
hem sizin, hem de yeni kurulacak yuvanın her daim mutlu olup bir ömür boyu sürmesini dilerimm canım

ne güzel ailece birlik beraberlik, allah nazarlardan korusun canım maşallah maşallah
hem sizin, hem de yeni kurulacak yuvanın her daim mutlu olup bir ömür boyu sürmesini dilerimm canım

Çok sağol canım ya ne güzel dilekler bunlar amin amin inşallah huzur birlik hiç bozulmaz:asigim::enbuyukkk:

canım çokkk süper olmuşlar :)
çok sevindim ya konuna benim ismime de yer verdiğine :)
eşinin kız kardeşine de ömür boyu mutluluklar diliyorum.

canım tum ailenin ellerine sağlık.. ne demişler nerde birlik orda dirlik...
yeni evlenecek çifte bir ömur mutluluklar dilerim

bu arada söylemeden gidersem çatlarım.. fotoğraflar yine superrr

canım tum ailenin ellerine sağlık.. ne demişler nerde birlik orda dirlik...
yeni evlenecek çifte bir ömur mutluluklar dilerim

bu arada söylemeden gidersem çatlarım.. fotoğraflar yine superrr

Çok sağol canım iyi dileklerin için fotoğraf içi ben de ayrı özel bir hobi eşimle beraber bu fotoğraf işine gönül verdik tam profesyonel ilgilenemiyoruz maddi sebeplerden ama o da olucak bir gün inşallah :))

Ne güzel eşinizin ailesini kendi aileniz gibi benimsemişsiniz ve böyle emek vermişsiniz.
Bu çok ince bir davranış kutlarım sizi.
Ellerinize, yüreğinize sağlık.

çok güzel olmuş ellerinize sağlık.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…