Kimse bilgi sahibi değilmi
Ay gözüm korktu şimdi vallaAman aman arcelikin kurutmali camasir makinesi ömrümü yedi. Bi süre sonra kurutmasi calismiyor. Bana yeni makine getirdiler eskini gotururp. Insallah bunda da ayni sorunu yasamam.
Valla bende cevremdekilerin tavsiyesi uzerine ilk sectigim firinda karar verdim herkez temizlemek kolay zaten kolay silinebilir malzeme ile kapliymis dogru deterjanla bes dakikada halledersin onemli olan fonksiyon ve ic hacim dediler insallah pismanlik duymamBen kullanıyorum ama yine de dayanamayıp deterjan çamaşır suyu ne varsa girişiyorum
Selam..güle güle kullan..bende girin almayu düşünüyorum..arastiritken gordum konuyu..aldiginiz firinin tamnadini yazabilir misiniz..çok beğendim..
Telefondan yazdigim için karisik olmuş..firin almayi düşünüyorum...aldiginiz firinin tam adini yazabilirmisiniz diyecektim..Selam..güle güle kullan..bende girin almayu düşünüyorum..arastiritken gordum konuyu..aldiginiz firinin tamnadini yazabilir misiniz..çok beğendim..
acil demissin konunu us5unden de bayagi gecmis ama bundan sonra bakanlara fikir olsun. Tecrubemi paylasayim.Arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var ar...ten ankastre fırın siparis verdim 14 fonksiyonlu 75 lt iç hacim dokunmatik panelli vs vs ama pirolitik özelligi yok su reklamlarda cıkan yeni pi..no serisinden. Kendi kendini temizleme özelligi yok içi gri emaye satıcı 200-250 dereceye getir ısınsın sonra silersin aynı hesap dedi kandım tamam dedim ürün iki üc güne eve gelir ama biraz daha arastırdım ve o markanın 65 lt iç hacimli 15 prglı kendi kendini temizleyen modelini gördüm 500 lira daha fark ödemeliyim. 10 lt daha küçük görünüm olarak ilk aldıgım daha şık ama bu pirolitik özellik kafama takılıyor kullananlar varmı gercekten ilk günkü gibi temiz yapıyormu fırını yoksa ilk secimimde kalsam gri içiyle pişman olurmuyum yarın sabah bildirmem gerekiyor aklım cok karıstı lütfen yardım edin
Ne öncesi ne sonrası silmedim ne ilac ne deterjan yok sadece temizleme programından kirin yogunluguna göre kademe seçiliyor yaklasık 1 bucuk saat sürdü temizlendi ve kapandı yagcözlerle bezlerle boşuna ugrasılıyor yeni alacak olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum bosch ve siemens marka öneriyorum benimki siemens cok mutlu oldum suan
acil demissin konunu us5unden de bayagi gecmis ama bundan sonra bakanlara fikir olsun. Tecrubemi paylasayim.
Evet kendi kendini temizleyen ozellik mukemmel bir sey. Ben abartildigini dusundum alirken ve ic hacmi genis diye suan kullandigim firini aldim. Sadece arka duvarin kendi kendini temizleme ozelligi var. Yanlar ve alt normal. Ic hacmi kendi kendini temizleyenler birazcik kucuk ama supermis. Ben firinda cok yemek yaparim. Hamur isinden cok yemek icin kullanirim. firini. Arka taraf tertemiz ama yanlar ve alt kisim lekeli. Ustelik temizlerken sanirim firinin altini biraz hirpaladim. Altinin performansini dusurdum birazcik. Oyle 250 d. de calistirip filan olmuyor o isler. Bana da oyle dediler. Imkaniniz olursa mutlaka kendi kendini temizleyen olsun derim ben. Ozellikle benim gibi firin yemeklerine duskunseniz. Yok sadece hamur isi icin kullanirim ben diyorsaniz karar sizin
kurutmali makinalari da asla tavsiye etmem. Birincisi kapasitesi kucuk oluyor. Ikincisi cabuk bozuluyor. Hangi marka olursa olsun. Ayri ayri almanizi tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?