Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler Kendi kendini temizleyen fırın kullanan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eydm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eydm

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
96
10
18
Arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var ar...ten ankastre fırın siparis verdim 14 fonksiyonlu 75 lt iç hacim dokunmatik panelli vs vs ama pirolitik özelligi yok su reklamlarda cıkan yeni pi..no serisinden. Kendi kendini temizleme özelligi yok içi gri emaye satıcı 200-250 dereceye getir ısınsın sonra silersin aynı hesap dedi kandım tamam dedim ürün iki üc güne eve gelir ama biraz daha arastırdım ve o markanın 65 lt iç hacimli 15 prglı kendi kendini temizleyen modelini gördüm 500 lira daha fark ödemeliyim. 10 lt daha küçük görünüm olarak ilk aldıgım daha şık ama bu pirolitik özellik kafama takılıyor kullananlar varmı gercekten ilk günkü gibi temiz yapıyormu fırını yoksa ilk secimimde kalsam gri içiyle pişman olurmuyum yarın sabah bildirmem gerekiyor aklım cok karıstı lütfen yardım edin

Model resmi yüklemek kurallara aykırı degilse yükleyebilirim. Birde ankastre davlumbaz ve kurutmalı çamaşır makinesi aldım yanında bu kararsızlıkla

Aman aman arcelikin kurutmali camasir makinesi ömrümü yedi. Bi süre sonra kurutmasi calismiyor. Bana yeni makine getirdiler eskini gotururp. Insallah bunda da ayni sorunu yasamam.

Ben kullanıyorum ama yine de dayanamayıp deterjan çamaşır suyu ne varsa girişiyorum

Aman aman arcelikin kurutmali camasir makinesi ömrümü yedi. Bi süre sonra kurutmasi calismiyor. Bana yeni makine getirdiler eskini gotururp. Insallah bunda da ayni sorunu yasamam.
Ay gözüm korktu şimdi valla Yenisiyle degisim yaptklarna gore uretim hatasi var Benimki henuz gelmedi cumartesi gunu getircekler

Ben kullanıyorum ama yine de dayanamayıp deterjan çamaşır suyu ne varsa girişiyorum
Valla bende cevremdekilerin tavsiyesi uzerine ilk sectigim firinda karar verdim herkez temizlemek kolay zaten kolay silinebilir malzeme ile kapliymis dogru deterjanla bes dakikada halledersin onemli olan fonksiyon ve ic hacim dediler insallah pismanlik duymam

Aman uzak durun derim aldım aldıgıma pişman oldum ilk geldiginde tuşlar yamuk iç lambasının biri çalışmıyordu bugün geri alıp yenisini taktılar onuda silerken bir baktım ekranın etrafı ve çevresindeki camın içi çizik mi çatlakmı anlayamadım hemen geri aradım servisi şimdi başka modelle degişim yapmak istiyorum sogudum bu fırından

Eklentiler

• image.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 1.566
İnanılmaz ama gercek siemens activeclean prglı fırın aldım hiç elimi bile sürmedim mucize ortada

Ne öncesi ne sonrası silmedim ne ilac ne deterjan yok sadece temizleme programından kirin yogunluguna göre kademe seçiliyor yaklasık 1 bucuk saat sürdü temizlendi ve kapandı yagcözlerle bezlerle boşuna ugrasılıyor yeni alacak olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum bosch ve siemens marka öneriyorum benimki siemens cok mutlu oldum suan

Selam..güle güle kullan..bende girin almayu düşünüyorum..arastiritken gordum konuyu..aldiginiz firinin tamnadini yazabilir misiniz..çok beğendim..
Telefondan yazdigim için karisik olmuş..firin almayi düşünüyorum...aldiginiz firinin tam adini yazabilirmisiniz diyecektim..

acil demissin konunu us5unden de bayagi gecmis ama bundan sonra bakanlara fikir olsun. Tecrubemi paylasayim.
Evet kendi kendini temizleyen ozellik mukemmel bir sey. Ben abartildigini dusundum alirken ve ic hacmi genis diye suan kullandigim firini aldim. Sadece arka duvarin kendi kendini temizleme ozelligi var. Yanlar ve alt normal. Ic hacmi kendi kendini temizleyenler birazcik kucuk ama supermis. Ben firinda cok yemek yaparim. Hamur isinden cok yemek icin kullanirim. firini. Arka taraf tertemiz ama yanlar ve alt kisim lekeli. Ustelik temizlerken sanirim firinin altini biraz hirpaladim. Altinin performansini dusurdum birazcik. Oyle 250 d. de calistirip filan olmuyor o isler. Bana da oyle dediler. Imkaniniz olursa mutlaka kendi kendini temizleyen olsun derim ben. Ozellikle benim gibi firin yemeklerine duskunseniz. Yok sadece hamur isi icin kullanirim ben diyorsaniz karar sizin

kurutmali makinalari da asla tavsiye etmem. Birincisi kapasitesi kucuk oluyor. Ikincisi cabuk bozuluyor. Hangi marka olursa olsun. Ayri ayri almanizi tavsiye ederim

Bayanlar size bir sorum olacak bende yeni fırın alıcam aklıma takılan. eydm 1,5 saat çalıştıktan sonra bitti diyor okadar saat elektirk harcıyor dğeilmi buda az bi süre değil fırını sık kullandığımızdada kabarık bi fatura gelmezmi. Pek bilgim yok bu konudada

Birde ben set almak istiyorum fırın+ davlumbaz + ocak siz hangi marka kullanıyorsunuz.

Ne öncesi ne sonrası silmedim ne ilac ne deterjan yok sadece temizleme programından kirin yogunluguna göre kademe seçiliyor yaklasık 1 bucuk saat sürdü temizlendi ve kapandı yagcözlerle bezlerle boşuna ugrasılıyor yeni alacak olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum bosch ve siemens marka öneriyorum benimki siemens cok mutlu oldum suan

merhaba , ben de siemens fırın almayı düşünüyorum çok memnun kaldığını söylemişsin acaba fırının hangi modeli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…