Kendi kendine düşük

Soi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
6
0
1
39
Merhabalar herkese.Yeni üyeyim ve sizlere danışmak istiyorum.9 haftalık hamileyken düşük yaptığımı öğrendim,6.haftada gelişim durmuş.İlacsiz ağri kesici ile evde kendim düşük yaptım tabi doktor kontrolünde.En son doktora gittiğimde üç küçük parca kalmış dedi ve onlarda gitti 58 gün oldu düşük yapmaya başladığım günden bugüne.Simdi reglimi bekliyorum fakat hala olmadim,bu durumu yaşayanlar bana fikir verebilir mi beklemelimiyim yoksa doktora gitmeli miyim?

Kesinlikle doktora git 50 günden fazla regl olunmazsa doktor ilaç veriyor. Düşükten sonra adet düzensizliği çok normal ama böyle durumlarda ilaç veriyor doktor. Muhtemelen parça kalmamıştır veya küçük kalan parçalar varsa dahi adetle de atılır

2 ocakta küçük üç parça var dedi doktor üç hafta sonra test yap dedi yaptım negatifti.Ogunden bugüne 22 gün geçti

O parçaları temizlemedi mi hep aynı doktora mı gittiniz bana süreç çok tuhaf geldi. Neden kürtaj yapmadı ki size? İçinizde parça kalması zehirlemeye sebep olur bence başka bir doktora daha görünün

O parçaları temizlemedi mi hep aynı doktora mı gittiniz bana süreç çok tuhaf geldi. Neden kürtaj yapmadı ki size? İçinizde parça kalması zehirlemeye sebep olur bence başka bir doktora daha görünün
Katarda yaşıyorum burda süreç çok çok farklı Türkiye'den.Kurtaj yapmıyorlar bende kendi kendime düşük yaptığım için ilaç bile vermediler sadece agrikesici verdi doktor.Kucuk parçalarda kendi kendine düşecektir dedi öylede oldu test negatifse gelme dedi

İyide kontrol edilmeden bilemezsiniz bunu ne saçma yav. Ben doğumdan sonra kürtaja girdim içimi temizlediler ona rağmen içimde pıhtı kalmış üzerine ilaç kullandım öyle kendi kendimeyle olacak iş mi Türkiye’ye gelme imkanınız varsa bence kesinlikle tekrar kontrol olun

İnanın sistemleri berbat,normalde 6.haftamda sancım oldu acile gittim bakıldı herşey yolunda dendi eve yollandim agrikesiciyle.9.haftamda leke geldi Türk hastanesine gittim kese büyümüş ama bebek gelisimi 6.haftada durmuş dedi doktor,kurtaj onerdi.Tekrar burdaki hastaneye gittim bekle Allah'tan umut kesilmez biz kürtaj yapamayız belki kalbini duyarız haftaya dediler.

2 ocakta küçük üç parça var dedi doktor üç hafta sonra test yap dedi yaptım negatifti.Ogunden bugüne 22 gün geçti
Ben de sizinle aynı süreci yaşadım. Kalp atışı alınamadı bende ama yasal süreç dolana kadar beklemek istedim yine de bir umut ama zaten kese kendiliğinden bozulmaya başladı ve düşük başladı. Doktorum ilaçla destekledi evde düşürdüm ağrılı bir süreçti. Daha sonra parça kalmış dedi ya kendiliğinden kanaman başlar atarsın ya da adetle atılır dedi kanamam oldu ve kendiliğinden onlar da atıldı ama kontrole gittim tabi birşey kalmamış tertemiz dedi 52 gün sonra da adet oldum. Yani parçalar hcg de çıkmaz zaten düşük başladığı andan itibaren düşer ve 1-2 hafta içerisinde sıfırlanır yani parçayı o şekilde anlayamazdınız muayene gerekirdi. Korkmayın birşey olmaz bence atmışsınızdır yoksa lekelenme akıntıda kötü koku vs olurdu ama riske atmasaydınız keşke enfeksiyon olmaması adına siz en iyisi pazartesi direkt gidin hem kontrol ettirmiş olursunuz hem de adet için ilaç verir doktorunuz

Sizede geçmiş olsun.Parca kaldığını bende düşünmüyorum bitti şükür leke falan kalmadı 22gundur.Sizin 52.gununuz düşük başlangıcından itibarenmi?Doktora gideceğim zaten bakalım dedikleri gibi adet olmam için ilaç verir mujtemelen

İki gün önce regl oldum bu akşam buyk bir parça geldi hastaneye götürdük çünkü olursa getirin demişlerdi.Parcayi inceleyecekler, üç hafta sonra sonuç cikacakmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…