kızlar bu saat oldu gözümde uyku yok. ben vajinusmuslu biriyim. Biriyim diyorum çünkü daha yeni yeni az az aştım. İki aydır çok garibim. Geçen ay 2 gün sürdü adetim az az, çok stresli bir dönemdi benim için önemsemedim. Bu zamana kadar hiç gecikmem olmadı ayrıca. Bu ay 30 nisanda adet olmam gerekiyodu. Halen olmadım. Bunun dışında;
-elim ayağım titriyo birden, sanki baş dönmesi gibi ama böyle fıldır fıldır değil ara sıra göz kararmalarım var.
-hemen yoruluyorum makineye bulaşık yerleştirsem hemen oturmak istiyorum sürekli yatma halim var.
-karın, bel ve bacak ağrılarım çok şiddetleniyo zaman zaman şu an bile karnım ağrıyo kasıklarıma vuruyo bazen.
-idrar testi negatif çıktı, internetten ne kadar hamileyim hesabı yaptım 2 hafta + 1 gün çıktı ama hamilelik 4. haftadan sayılmaya başlanıyor değil mi?
-bir de sürekli gazım var gibi karnımda anlamsız bi şişkinlik adet şişkinliğine benzemiyo, kaşlarım bıyıklarım ormana döndü 2 haftada herkes nasıl çıktı kaşların bu kadar diyo
-hamile olduğuma kendimi inandırmak istemiyorum ama içimden bi ses var sanki diyo, kan testi yaptırmaktan çekiniyorum negatif görürsem üzülürüm diye anlarsanız vaji den dolayı bu konularda psikolojim oldukça hassas. vajinal ultrasondan da ölümüne korkuyorum hala eşim denemeler sırasında bi kaç kez boşaldı dışa (bunu böyle yazdığım için çok özür dilerim) sizce idrar testini tekrarlayım mı yoksa gözümü karartıp kan testi mi yaptırayım. hamile olma olasılığım var mı kendi kendimi heveslendirmek istemiyorum ama içimde bi ses sürekli acaba gebe misin diyo