Saç Kesim Şekilleri Kendi kendime saçlarımın uçlarından nasıl alabilirim?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Pinpink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
107
0
26
İçel Mersin
Kırığını al,derken saçımı köküne kadar getiren kuaförlerden çok sıkıldım,saçları çok yavaş uzayan biriyimdir,o yüzden ne zaman makas değse fena olurum.(sık sık kırılıyor,2 ayda bir kuaföre gitmeye kalksam sıfıra vuracak adam)O yüzden evde kendim saçlarımın uçlarından hafifçe kesmek istiyorum.Düz bir kesimi var saçlarımın,aralarında kat filan yok yani.Omuzlarımın 2 parmak altında.Videolara filan baktım da doğru düzgün bir tane bulamadım.Kendi saçını kendisi kesen var mı?En azından kırıklarını alabilen?Çünkü yardımcı olursa çok sevineceğim.

Ben sık sık kesiyorum o yüzden hiç kırığım yok desem yeri var. eminim keserken şeklini biraz bozuyorumdur ancak belli olmuyor bile:) Ben saçlarım ıslakken düzgünce tarıyorum sonra aynı kuaförlerin yaptığı gibi parça parça saç alıp orta parmak ve işaret parmağımın ucuna sıkıştırıp uçlara doğru çekiyorum. Hani onlarda öyle yapıyor ya. Sonra zaten kesimden belli oluyor nasıl keseceğin aynı o şekli bozmamaya çalışarak kesiyorum. Bunu saçlarımın her yerine yapıyorum aynı miktarda kesmeye dikkat ediyorum. en son daha kalın parçalar alıp kontrol ediyorum düzgün kesip kesmediğimi . benimde katsız düz. rahatlıyorum valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…