Doğuma Hazırlık kendi isteğiyle sezeryan doğum yapan arkadaşlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ağustos anneleri bulsun merak edenler sadece 11 tanesi normal doğum yapmış gerisi sezeryan.....

tinkerbelle çok haklısın arkadasım.Söylediklerinde çok doğru ve aslında olması gerekenler.ama şöyle birşey var,mesela ben panik atak hastasıyım.aşırı heyecanlandığımdada kalbim çok hızlanır,nefessiz kalırım ve kusarım.İnanılmaz korkuyorum normal doğumdan.Ağrı eşiğimde çok düşük.Aslında hersey normal bende baska sağlık sorunum ama asla normal doğum yapamam.Keşke senin gibi yürekli olabilsem canım ama kişilkleri farklı herkesin.Bende kendi isteğime göre sezeryan yaptıracak olanlardanım.bebeğim için daha sağlıklı olur diye düşünüyorum böyle bir korku ve psikolojik durumdayken..
bencede tabiki normal doğum olması gereken ama psikolojik olarak zayıf bir anne adayının normal doğumda bebeğe yarardan cok zarar vereceğine inanıyorum.
insallah sorun yasamam sezeryanda.Benim arkadaslarımda sezeryan oldular ama hiç ağrıları vs olmadı.gayet sağlıklı hepsi,,insallah bende en iyi sekilde atlatabilirim kısslar...

Canım benim zaten tanısı konmuş bir panik atağın varsa bu bir "tıbbi neden"dir. Nabzın 180'e çıkacaksa zaten normal doğum yapmamalısın tıbbi olarak. Benim bahsettiğim keyfi veya biraz cesaret toplayarak gözden geçirilmesi gereken seçimler.

X