- Konu Sahibi actionwife
-
Merhaba bayanlar;
Kosgeb'in actigi Girisimcilik desteginden zaten artik herkesin haberi var. Ben de suan bu kursa devam ediyorum. Ama bitirdikten sonra tam olarak ne is yapacagim konusunda kararsizim. İlk dusuncem cafe acmak ama devamini getirebilir miyim bilmiyorum. Cok fazla bu tarz yerler var, farklilik yaratmak lazim.
Bu konuda deneyimleriniz var mi? Ne dusunuyorsunuz? Sonucta zarar etmek de var
Sizin cesaretiniz var mi?
Merhabalar çoğu bayanın olduğu gibi cafe açmak benimde hayalim , inşallah yakın zamanda gerçekleşir yeni yıldan beklediklerimden biride bu aslında... Çalışanların güleryüzlü olduğu sıcacık , samimi bir ortam , lezzetli yemeklerle birleşirse sizce nasıl olur?
muhteşemm!! şimdiden gelip yemek yiyesim geldihayırlısı olsun inşallah..bi bayan kendi yerini işletince daha güvende hissediyor kendini düşününce bile yani :)
Evet orası tartışılmaz temizlik konusunda dahada titiz oluyorlar
biz bayanlar her yerde maharetimizi konuştururuz zaten bu şüpesiz ortada dahada fazla alanlara hükmetmeliyiz siyasette mesela hatta belediyeden başlamak lazım mis gibi olurdu her yer tüm caddelerama şaka maka sıcacık küçük ama temiz insanlara huzur veren bi ortam çok güzel olur benim kafamda hala bi gelinlikçi var nedense orayı açmadan oh demicem galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?