- 18 Temmuz 2022
- 3.789
- 51
- 53
Hepinize Selam!Çoğunuz beni tanıyorsunuz.lütfen şimdi yazacaklarımla birisi alay edecekse,linçleyecekse lütfen bu mübarek ay hatrına yan geçin konumdan.Demek ben Rusça hocası bulmuşdum kendime.Azeri parasıyla 65 manat ayda ve haftada 2 defa(8 kere)hocanın Rusçası iyi de,ama grameri sıfır.ya böyle hoca neme lazım?soru soruyorum garip cevaplar veriyor dersle alakası olmayan.parayı önceden ödemiştim diye bırakmadım devam ettim şu an 2 ders kalmış.hocayla sadece ders geçtiğimiz zaman diliminde Rusçayla meşgul oluyoruz başka hiç.böyle ben nasıl geliştire bilirim Rusçamı?düşünüyorum 2 dersten sonra buna bir bahaneyle artık derse katılmayacağımı söylesem.anneme söyledim onunla karar almak istedim o da dedi doğru yapıyorsun madem bir fark yok bırak .başka hoca bulursun.demek annemin üniversite arkadaşı Rusya’da yaşıyor Rus dili hocası galiba.Annem istedi benş ona yöneltsin.ama o cevabında zamanım yok,üniversite okuyor yine 50 li yaşlarında .Anneme söylemiş bırak o onlayn kurslara gitsin onlayn dersler faydalı değiller.hocaların çoğu ayın bitmesini kendi paralarına kavuşmak arzularında.hem Nilu eger Rusçayı öğrenip de orada hemşireliği okursa onun hiç bşr zorluğu olmaz herşey onun için süper olur .Ama ben hem isterim hem istemem.hem şu kocacığım izin vermez
hem kendimi bunun için yaşlı hissediyorum.annem diyor sen hala 20 li yaşlardasın ne yaşlılığı?daha 30 da bile değilsin.dedim annecim 30 olunca ne oluyor ki?gelecek sene 30’um
ya bana öyle dokundu ki bu olaylar .bana en çok dokunan daha ilerdeki yaşlarda Allah bana nasıp ede bilirdi şu an yaşadığım hayatı neden olmadı neden belki o yaşlarda her hangi bir isteğime çoktan ulaşmıştım .hayat ne kadar da boş