• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi evim varken kiraya çıkmak istemiyorum.

Avukatınız yok mu.Eve ihtiyacının olduğunu başka eviniz olmadığını senelerdir zaten evinizde oturduğunu, kv de artık kendi evinde yalnız oturmak istediğini mahkemede anlatmadı mı.Temyize götürmediniz mi.Avukatın bunları bilmesi lazım.Bu cimerlik değil hukuki tamamen.
Daha ilk dereceli mahkeme kararı çıkmış. İstinaf yolu açılmış. İstinafa taşınacak önce burada da dava 2 sene sürer. İstinaf da ilk dereceli mahkeme ile aynı kararı verirse temyize gönderilir yargıtay da kararı ya onar ya da iptal eder. Yüksek ihtimalle tanıdık birinden yardım istendi o da bir yere kadar ilgilendi dava ile ya da avukatsız direkt kendileri dilekçe verdiler. Savunma iyi olmadığı takdirde bu noktaya gelinmesi gayet olasıdır.Başta zaten kayınvalide evinde kalmak hata kiracıyı çıkarmak için yapılan girişimler olarak yansımış mahkemeye.

Çünkü hasta bi oğlu var onunla bizim bi aşağı katımızda oturuyolar. Süpürge yapmamızdan yürümemizden gülmemizden rahatsız oluyolar. Kısacası herşeydenn
Merak etmiştim bunca yıl sonra neden çıkın diyorlar diye cevap oldu bana.. bizimkilerde aynı herseyden sikayetciler 20 yıllık evlilik. Çıkmayan oğulları evden. kafayı yememek için çıkarın evden baksin başının çaresine diyorum susuyorlar biraz olsun😔

Back