kendi emeğimiz nikah şekerlerimin yapılışı

hecababe

seçil
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
343
0
96
42
İstanbul
arkadaşlar biz hem özel olması hemde o anı unutmamak için nikah şekerlerini eşimle beraber hazırladık annemde yardım etti bize ve hem ekonomik hemde orjinal bir nikah şekeri oluştrduk takdim ederim

ama sanırım su yazıdan dolayı resim boyle yuklenmiyor.
bu yazıda ne demek istediğini de belirtirseniz sevinirim

neyse ben normal yükleyeyim

Eklentiler

• $Fotoğraf0104.jpg
    102 KB · Görüntüleme: 106
biraz daha açıklayayım bu kutuyu,nazar boncuğunu,kurdeleyi eminönünden toplu olarak aldık 250 adet hepsinden..

kutu açıldığında kapağında siyah beyaz birlikte bir fotoğrafımız yapıştırılı
bunuda bilgisayarda yaptık resmin altında tarih ve isimler var
aldımız çıktıları çift taraflı yapıstırıcı arasına koyarak kapaga yapıştırdık.

kapagın resminı çekmeyi unutmusum ama içinin resmi ile devam edicem anlatmaya

Eklentiler

• $Fotoğraf0105.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 109
kutunun tüm dış yuzeyini slikon tabancası ile yapıştırdık.birtek nazar boncukları zaten stıcer şeklinde idi.

kutular gümüş ve dore rengi idi gumuşte pembe tül dore de krem tül kullandık.
nikah şekerleri için bademleri kestimiz eşit tüllerin içerisine koyduk klasik şeker çiçeginide koyarak pembe kurdele ile bağladık.

kutunun dibinde ise yine isimle ve tarih olan bir kagıt yapıştırılı idi ve üzerine önce renk renk boncuklar ile kokulu gül kurularını koyduk uzerine yaptımız nikah şekeri ile daha büyük bocuk koyarak uygun renklerde sim serpiştirdik

Eklentiler

• $Fotoğraf0106.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 89
bencede çok güzel olmuşş ellerinize sağlık
bende kendim yapmak istiyorum ama
burdan malzemeyi temin etmem bi hayli zor

çok teşekkür ederim arkadaşlar düşünenler için yardımcı olurum bilgi veririm yani:)

biraz zor ama zevkli eşimde bende onu hazırladımız sabahladığımız zamanı unutamıyoruz:)
şimdi o deliymişiz neden almadıysak diyor ama ben memnunum

opuyorumnanaktan

teşekkür ederim arkadaşım:)

aslında çırağanda bir düğünde bunun bir örneği vardı biraz ordan yola çıktık

ordaki tabi daha orjinal malzemelerdi kutu daha buyuktu içine davetiye oturtulmuş üzerine şu bilege takılan lastikli güller var aksesuar amaçlı onlardan bir tane konulmuş kapakta yine resim ve içinde inciler ve bademler vardı.

öylede yapılır aslında ama onun maliyeti biraz abartıya giriyor nede olsa çırağan:)

Çok güzel olmuş. Allah mutlu mesut bir hayat versin size. Ben de aralıkta evleneceğim ve şimdiden araştırmalara başladım. Kendin yapmakla hazır almak maddi olarak çok fark ediyor mu? Mesela sizinkinin tanesi yaklaşık ne kadar mal oldu? Hazır alınırsa tanesi 1 2 tl falan sanıyorum bu güzellikte bir şeyin.

canım öncelikle teşekkür ederim tabiki uygun oluyor düşün ben bundan 250 adet yaptım ve 250*2=500 ama ben bunları suan net hatırlamıyorum ama slikon malzemesi filan dahil en fazla 150 -200 arası bi fiyata halettim
tul ,badem sekeri,yapışkan hepsi emin önünde toplu fiyata çok uygun birtek kutular biraz fazla tutuyor bu rakamı yani 200 olmasının nedeni de kutu diğerleri 20 -30 milyon
vaktin varsa yap bence daha yaratıcı uygun bişey bile yaparsın

çok hoş, bende kendim yapmak istiyorum, ama malzemeleri nereden bulabiliriz acaba, bir de ne kadar zaman kala yapmaya başladınız? ne zaman başlamak gerekir acaba.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…