- 3 Ağustos 2013
- 3
- 0
- 16
- Konu Sahibi ZardanHatun
Kızlar merhaba , ben yaklaşık 1 yıldır saçlarıma kına sürerim kızılı güzel tutsun diye de bakım yağlarının yanında hep bir tane ya da iki tane limon suyu sıkardım, meğer limon suyu kıl köklerini kurutmakta çok faydalıymış sonradan öğrendim bu yaz basında aşırı derecede dökülmeye başladı saçlarım ve hala her banyoda avuç avuç geliyo elime, kendi yıprattığım saçlarımı nasıl eski sağlığına kavusturabilirim ?
eskiden dümdüzdü, hiç uçları kırılmazdı vs şimdi kuru ve neredeyse her ay uçlarını aldırmak zorunda kalıyorum düzleştiri vs uygulamadığım halde.haftasonu kendi koyu kahverengi rengine boyatıp sonrasında bakıma baslamayı düşünüyorum nasıl bi bakım bana faydalı olur ? ilgilenenlere çokk teşekkür ederim şimdiden :)
eskiden dümdüzdü, hiç uçları kırılmazdı vs şimdi kuru ve neredeyse her ay uçlarını aldırmak zorunda kalıyorum düzleştiri vs uygulamadığım halde.haftasonu kendi koyu kahverengi rengine boyatıp sonrasında bakıma baslamayı düşünüyorum nasıl bi bakım bana faydalı olur ? ilgilenenlere çokk teşekkür ederim şimdiden :)