Kendi diyet çalışmam..

Eliizabeth

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
31
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ..

Bende sizlere zayıflama yöntemimden bahsetmek istiyorum. Çok kilolu bir bayan değilim.
Hatta söyleyeyim 1.66 'ya 55 kiloyum. 55 kiloyu hiç geçmedim 24 yaşındayım.

Şuanda dolu dolu 55 kiloyum. Liseden beridir diyet yapıyorum. Farklı diyetler denedim ama hiçbiri bana gerçekten çözüm olmadı. Çünkü hiçbirine gerçekten inanarak başlamadım yada beni tatmin etmedi. Kimi bünyeme uymadı vs ...

Öncelikli kuralım inanmaktı. İnanmak başarmanın yarısıdır derler. Yaz aylarına girince tüm bayanları bir zayıflama telaşı sarar. Benide öyle. Her yaz bu sebepten kilo veriyorum. Hep istediğim gibi verebiliyorum. Bunuda artık çözmüş durumdayım.

Öncelikle hiçbirşey yemiyorum gibi bir durum asla söz konusu değil. Herşeyden yiyorum ama dengeli bir şekilde. Bugün mesela daha ağır yemekler yediysem ertesi gün bir salata yetebiliyor.

En başta inanıyorum ve kendimi bu konuda sabitliyorum. Evet diyorum bu kilolar gidecek. Sürekli aynaya bakmayın benden tavsiye bu biraz sizi kandırıyor gibi oluyor. Ayna şahsen benim diyetime mani olabiliyordu. Aslına bakarsak ortada yaptığım bir diyette yok. Sadece çok öğün yiyorum az yiyorum , çok tatlı yada tuzlu yemeklerden kaçınarak daha doğal besleniyorum. Öyle maddeli bir listem de yok. Ama şunu asla es geçmiyorum. Hergün 2 litre su içiyorum. Su benim zayıflamamdaki en önemli etken. Ne kadar çok yersem onu dengeleyecek derecede su içiyorum. Su gerçekten midemdeki tüm besinleri yakıyor. Birde içtiğiniz suda önemli. Öyle bakkal sularından içmiyorum belki buda etkendir. Bizzat gidip kendimizin dolum yaptğı yerler var. Su çok önemli arkadaşlar gerçekten bunu hissedersiniz. Ve son olarakta birkaç tane egzersiz hareketi. Mesela bende hiç göbek çıkmaz. Benim kilo aldığım yerler popo kısmı ve basendir baldırdır.

O bölgeler için 4 tane egzersiz hareketi var. Haftada 4 kere o hareketleride yapınca alın size istediğiniz kilo. İdealinizden hiç şaşmıyorsunuz.

Ben 1,5 haftada 2 kilo vermiştim rahat bir şekilde . Yine başladım çalışmalara 52 kilo ideal kilom. Gerçi bu aralar üzüntüden yiyemiyorum o ayrı:

Tabi inanmak ve istikrar çok önemli. Yoksa istediğimiz kadar diyet yapalım pek fayda etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…