Kendi Diktiğim, Hiç Giyilmemiş Komple Fransız Danteli Balık Gelinlik

tebrik ederim gerçekten güzel olmuş.
şahsi fikrim gerçek bir mankenin üzerinde denerseniz daha hoş duracaktır bu cansız mankenin ölçüleri bi garip geldi bana sanki gelinliğin duruşunu bozuyor

Kesinlikle haklısınız, mankenin hiç göğsü çok bir kere, kolların için boş. şanssızlığım çevremde gelip de giyindilebileceğim 38 beden bir tanıdığım denk gelmiyor Ablam var ama yurtdışında. Aklımda olsun yine de.

İncili hediye kemeriyle daha düzgün bir fotoğrafı. Böyle gelinlikleri seven bayanlar kaçırmasın, en azından denemeden karar vermeyin. Kendi çok daha güzel.

harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hemen yarın evlenmek istedi canım çok beğendim elinize kolunuza gözünüze sağlıkkk:)

çok asil duruyor elinize emeginize saglık
uzun boylu olup balık model düşünseydim denemeyi mutlaka isterdim

Balık, 161 boyunda bir tanıdığım balık buna benzer bir gelinlik giyindi, bence denemeden karar verme, zaten 15 cm topuk giyiliyor ortalama...

canım müthiş olmuş,eline sağlık...baya emek vermişsin,umarım emeklerinin karşılığını alırsın..tesettürlü olmasaydım düşünebilirdim..aslında benim sana sormak istediğim bişey var.özelden msj attım fakat iletilemiyor msj kutun dolu olduğundan dolayı...haziran 'ın konularını yazdıklarını okurken gelin çiçeğini kendi yaptığını ve malzemelerini senin aldığını okudum yanlış okumadıysam..benimde 12 mayısta nikahım var inşallah ve çiçeğimi kendim yapmak istiyorum..malzemelerini nerden aldığını öğrenebilir miyim? bi de bişi daha sorcam..haziran bi konu açmış gelinliğini satıyormuş ama konuyu açalı 2-3 ay olmuş...özelden msj attım ama dönüş yapmadı,konuşup görüştüğün biriyse benim için ona ulaşabilir misin,çok önemli..

Merhaba,

Haziran'ın gelinliği halen satışta diye biliyorum. Çiçek malzemeleri için en iyi dükkan Eminönü erka çiçekçilik. Yalnız buket derlemek çok kolay değildir.

çok güzel ellerinize sağlık

yakanın aşırı dekolte olmaması da hanımefendi bir tarz katmış

la sposa kıskanır sizi

şimdiden alacak genç kızımıza hayırlı uğurlu olsun

fotolar açılmıyor

bense sökülen düğmemi bile dikemem ( yani ben dikerim de kırk kilometre ötedeki yanıma gelir sorar "bunu sen mi diktin" diye =)))
eminim ki çok güzeldir gelinlik,maalesef görünmüyo sayfada,
Alıcısı da değilim ama merak ettim ya...

minenes fotolar gözükmüyor ve diktiğin gelinliği çok merak ediyorum acaba zahmet olmazsa yeniden paylaşır mısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…