pozitif olabilmek ve herzaman böyle yaşayabilmek tabiki bir başarıdır ama bunu yapamaynlarada kızmamak lazım çünkü mesela ben yapıyorum ama karşımdaki yapamıyor bende farklı olan ne onda eksik olan ne buna bakmak lazım maddi durumu çok kötüdür kirasını yine nasıl ödeyecegini düşünen bir kadın hayal ediyorum bu kadın çalışan bir kadın olsun yinede akşam eve geldiginde olumlamalar yapsın iyi tarafından baksın ve hep buna devam etsin kadın evde olumlamalar meditasyonlar falan yapsın hatta kira parasını denkleyememıs oldugu için 1 kaç gün geciktirmiş olsun sonra kapı çalsın ev sahibi kadına laf sokuştursun sonra kadın meditasyona devam edermi a tabiki ederdi çünkü polyanna b hem ruhsal olarak hemde fiziksel olarak çökerdi c ona kım yardım edicek?ilahi güçmü yoksa beklemeyemi devam edicek böyle bır kısıyı hayal edın sonra herkez kendı hayatına baksın sorumluluklarına yalnız degılsenız annenız babanız sıze bakıyorsa yada siz okuyorsanız yada çalısıyorsanız neden çaresiz olmayı seçersiniz o zaman acısın herkez kendine ama birde bu hayal ürünü kadını düşünün annesi babası yok ona bakıcak kımsesı yok kendı çalısıyor ama yınede yetmıyor işte o zaman çaresizsiniz o yuzden bencıl olmadan çevremızde olan bıtene derınlemesıne bakmak ve neden dibe vurdgumuzu gözlemlememız lazım çıkan sonuç aynı uyumak uyanmak için yalnız kalmayı yada birilerınn ölmesını beklemeyın