• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Çektiğim fotoğraflar..

ELVEDA

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2007
42
0
286
51
İzmir
Gökyüzü heryerde güzeldir..

Fotoshop proğramı ile tekrar elden geçirdim bunu hatırlatmak istedim..:)

armagedonnn on deviantART link verdim ama umarım bir sakıncası yoktur..çünkü bu adreste daha çok fotoğrafım var ziyaret etmeniz dileğimle..:)

Son düzenleme:
çalışmaların çok güzel,gök yüzünü nasılda rengden renge giriyor,fotolarda dahada belirginleşmiş.
emeklerine sağlık canım

Beğenmeniz ve bakıp yorum yapmanızdan ötürü çok mutlu oldum..:1hug: Teşekkür Ederim..opuyorumnanaktan

cok guzel gorunuyorlar. ellerinize saglik. Bi sakincasi yoksa cameranizin markasini ve modelini ogrenebilirmiyim?

cok guzel gorunuyorlar. ellerinize saglik. Bi sakincasi yoksa cameranizin markasini ve modelini ogrenebilirmiyim?

Çok Teşekkür Ederim..opuyorumnanaktan Ne sakıncası olabilir,tabi yazayım KODAK DX 4530 DIGITAL CAMERA..Teşekkürler ilginiz için..yerimseniben

çok güzeller...sağolvereliniortak...özellikle bulutlu gökyüzünümü tercih ettin merak ettim ilk resimlerde ki bulutlar çok güzel ve gizemli..:lepi:

çok güzeller canım.profesyonel fotağrafçı gibi çekilmiş fotoğraflar.emeğine sağlık.
ama keşke küçük bir imza koysaydın.yakında senin olduğu bilinmeden dolaşır nette.
sevgilerimle...

çok güzeller...sağolvereliniortak...özellikle bulutlu gökyüzünümü tercih ettin merak ettim ilk resimlerde ki bulutlar çok güzel ve gizemli..:lepi:

Teşekkür ediyorum öncelikleopuyorumnanaktan ve evet genellikle gökyüzünü çekiyorum yaşadığım yer olan İzmir\şakran'da herşey çok güzel ama gökyüzü bir başka güzel..kasvetli oluyor çoğunlukla gökyüzü bende bu yüzden bu güzel görüntüleri kaçırmak istemiyorum..yerimseniben

çok güzeller canım.profesyonel fotağrafçı gibi çekilmiş fotoğraflar.emeğine sağlık.
ama keşke küçük bir imza koysaydın.yakında senin olduğu bilinmeden dolaşır nette.
sevgilerimle...

Çok teşekkür ederim..opuyorumnanaktandaha prosfesyonel değilim:utangac: acemice çekilmiş fotoğraflar bunlar ama boş durmaktan iyidir beni mutlu ediyor fotoğraf çekmek..İmza işine gelince daha onu henüz gerçekleştiremedim haklısınız nette orda burda görebilirim bu fotoğrafları sağlık olsun birgün imzamıda atarım herhalde..:1hug:

Back