How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kendi Bıcırık kuklamı kendim yaptım . Bakın bakalım sevecekmisiniz.

tullayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
61
1
86
44
Konya
kızlar evde kendim uğraşarak yaptığım bıcırık kuklamı sizin de fikirlerinizi almak amacıyla burrda sunuyorum . Eşim çok beğendi hatta bu konuda yeteneğim olduğunu devam etmem gerektiğini söyluyor. Bebeğim henuz 5 aylık olduğu için bişey anlamadı. Sizin de görüşlerinizi bekliyorum ..

Eklentiler

• $Bıcırık Kukla.jpg
    $Bıcırık Kukla.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 74
eline sağlık çok güzel olmuş canım. benim oğlumda çok seviyor böyle şeyleri. daha büyük resmini eklermisin lütfen. ve yapılışını anlatırsan çok sevinirim. bende yapmayı düşünüyorum.

beğenmenize çook sevindim yapılışı çok kolay benim karikatürlere karşı ayrı bi ilgim olduğundan zorlammadım ben eldiveni kendim yaptım ama aslında evdeki bi kışlık eldivenden daha kolay olur beyaz renkte mesela..eldivenden sonra parmaklara uygun olarak tişört falan kestimve de dikmek yerine kenarlarından 404 le yapıştırdım daha kolay oldu haa bide parmakların uş kısmına elyaf koyup bağladım kuklaların baş kısmı için kalemle kaş göz çizdim son olarak da yünlerle saç şapka yaptım çok basit masal olayına başlayınca işe yarar diye düşünüyorum kolay gelsin......

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 106
  • $3.jpg
    $3.jpg
    10,1 KB · Görüntüleme: 85
  • $22.jpg
    $22.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 97
çok güzel olmuş emeğinize sağlık ama bence tek tek parmak kuklasıyla başlayın böyle kalabalık gözüküyor ilk zaman anlamayabilir tek tek başlatıp 5 parmakta tamamlayın öneri sadece bilmiyorumkismile

Back