• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi başıma ağda yapabilir miyim

Gizemlikiz90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
271
98
28
28
Merhaba suana kadar hep agdayi kuaforde yaptirdim. Yasim 18 sizce kendi kendime agda yapabilir miyim? Genital bölgeye.

diğer kısımlara ağda yapılabilir ancak genital bölgeye önermem afedersiniz o bölgede küçük büyük abdestimizi bozuyoruz ve ağda gözenekleri açık hale getiriyor sonra o bölgede şişkinlik kızarıklık kaşıntı gibi durumları ben bizzat dermatoloji bölümünde çok sık rastlıyorum o yüzden genital bölgeye sağlık açısından ağda kullanılmamalı tıraş edilmesi önerilir

diğer kısımlara ağda yapılabilir ancak genital bölgeye önermem afedersiniz o bölgede küçük büyük abdestimizi bozuyoruz ve ağda gözenekleri açık hale getiriyor sonra o bölgede şişkinlik kızarıklık kaşıntı gibi durumları ben bizzat dermatoloji bölümünde çok sık rastlıyorum o yüzden genital bölgeye sağlık açısından ağda kullanılmamalı tıraş edilmesi önerilir
Ama tıraş çok kalın çıkartıyo sakal gibi oluyo

Ben kendim yapiyorum. Elin alistiktan sonra maksimum 20 dk lik isi var.
Bu bant agdalardan alip bacak icin olanlari 3 e kesiyorum kolay ve pratik oluyor. Dene bence.

bu bir yanılsamadır sonuçta kökten birşey yapmıyorsunuz tüylerinizin sıklığına bağlı olarak değişebilir bu durum... sağlığınız mı yoksa görünümün önemi mi siz karar vermelisiniz

Back