Tesekkur ederim henuz almadik ama baktikca daha cok hosuma gitti benim de :)Çok hoşlar canım zarif bir modelll güle güle aşkla takın inşaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim henuz almadik ama baktikca daha cok hosuma gitti benim de :)Çok hoşlar canım zarif bir modelll güle güle aşkla takın inşaAllah
bunlar da benimkiler... üçü bir arada
Neden ben herkesn yüzüklerini beğenmeme rağmen kmse benimkileri beğenmiyor anlamıyorum.. üçü bir arada garip mi kaçıyor daha önce çok tepki görmüştüm bu konuda çünkü....
Garip kaçacak ne var anlayamadım.
hepsi gayet zarif mini mini çok hoş durmuş parmağınızda . Mutlulukla kullanın inşallah...
Daha önce bi konum vardı, orda yüzüklerimi 3ünü birden kullanıyorum diye herkes çok saçma, ne gerek var, 3ü olmamış vs.. tarzında yorumlar yapmışlardı o yüzden...beğendiğinize sevindim çok teşekkürler :)
Sen beğendiysen kimin ne dediğinin önemi var mı? Bence yok
hepsi mini mini olduğu için çok kibar durmuş bence tabii bu benim fikrim zevk renk meselesi
Evet haklısınız, çok teşekkürler.. kalın yüzüklerden hoşlanmadığım için böyle seçtik yüzüklerimizi... alyansda da kalın modelleri sevmiyorum, ellerimde hem kaba duruyor hem de terletiyor sıkıyor.. tekrar çok teşekkürler
cok güzel ya daha once denk gelmedigim bi model bayildimmmkızlar bu da benim alyansım
cok güzel ya daha once denk gelmedigim bi model bayildimmm