Kenan mirzaliolu

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.033
198
35
kenan_imirzalioglu.jpg

kenan304m304rzalio286lu5ch.jpg

46d872fd2f4c4e6c433d66eaa07e9ec133e803b4l.jpg

album2020096lm.jpg

kenan35lv8.jpg

497da8846acda84e00016d34d685eec277e38db1l.jpg

Ankara'nın Bala ilçesinde doğan Kenan İmirzalıoğlu, orta ve lise öğrenimini Ağrı’da, yüksek tahsilini ise İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü’nde yaptı.

1995 yılında mankenlik yapmaya başladı ve arkadaşlarının teşvikiyle girdiği Best Model of The World mankenlik yarışmasında birinci oldu…

1999 yılında televizyon dizisi Deli Yürek‘te Yusuf Miroğlu karakterini canlandırarak oyunculuğa geçti… Kısa zamanda oyunculuk yeteneğiyle seyircilerin ve yönetmenlerin ilgi odağı oldu. 2001 yılında Deli Yürek‘in sinema versiyonu Deli Yürek: Bumerang Cehennemi adlı filmde oynayarak sinemaya transfer oldu…

Ardından yine bir televizyon dizisi Alacakaranlık‘ta (2003) rol aldı… Sinemadaki ikinci çalışması Uğur Yücel’in yazıp, yönettiği Yazı Tura‘da başrolü Olgun Şimşek ile paylaştı… çok büyük bir gişe yapmasada film festivallerinde çok büyük ödüller kazandı ve bu filmde oyuncuların gösterdiği performans çok beğenildi.

Kenan İmirzalıoğlu’nun üçüncü sinema deneyimi, çekimleri Türkiye’de gerçekleştirilecek olan Fransa, İngiltere ortak yapımı Gilgamesh / Gılgamış’la olacaktı ama, proje gerçekleşmedi…

2006’da Suat Yalaz’ın eserinden sinemaya uyarlanan, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği Son Osmanlı Yandım Ali’de rol aldı…

2007'de televizyon dizisi Acı Hayat’ta (2006) başrolü Selin Demiratar’la paylaştı… Son olarak Kabadayı filmiyle sevenlerinin önüne çıktı.Bu filmde başrolü usta aktör Şener Şen ile paylaştı.

Yakışıklı tabiki.Sadece yakışıklı değil,zeki de...
İkisi bir arada özetle. :delphin:

Sizi de herkes kıskanıyor. kaydirigubbakcemile3 Tersi olmasın da. kaydirigubbakcemile3
Kenan ,10 numarasın :)

Türkiyede nadir bulunan hem yakışıklı hem karizma hem zeki hem beyfendi hepsi ve daha fazlası seviorum Kenanı adamdır adam...

iki tabirinde sahibi olmadığın sürece bu kavramların ağırlığını taşıman imkansız cnmyerimsenibenvaktini neye harcanıp harcanmadığın ortadayken bu kadar çaban boşa cnm kaydirigubbakcemile3

Kızlar pes doğrusu yani bi konu bu kadar uzatılır. :olmaz:
Konu kenan imirzalıoğlu :kahve:
beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez uzatmanın anlamı nee :delphin:

çok haklısın bizde tam Kenanın ne kadar karizmatik ne kadar yakışıklı ne kadar zeki olduğundan bahsediodukopuyorumnanaktan

Bu adamın Türkiye'nin sayılı üniversitelerinden birinde eğitim alması, dışı gibi içinin de boş olmadığının göstergesi. yerimseniben

Artık topikleri kilitlemiyoruz arkadaşlar;
Hergün imaj konularında biz konu kilitlemekten yorulduk;siz kavgadan yorulmadınız..
Yine hakaretler havada uçuşmuş..Devam edebilirsiniz ama mesajlarınız okunduktan sonra alacağınız cezayı da kabullenmiş olursunuz.
Tercih sizin....

Üfff anam o ne:asigim:

Lan aziz mübarek günde niye baktıysam bu topiğe:delphin:

Yakisikli,basarili, zeki, ama herseyden önce cok efendi bi adam Kenan :asigim:
Allah bahtini acik etsin,
sahibine bagislasin:a015:

Deli Yürekte oynarken hiç beğenmezdim:umursamaz:
Diziyi sevmediğim için sanırım:1ninca:
Ama Kabadayı izledikten sonra fikrim değiştiopuyorumnanaktan
Gözlerini kısması gülüşü çok sempatik zemuszemus
Yakışıklı karizmatik :icecream:
Benim olsun benim-tatlicadiarzu-