Kemoterapiyi reddetti kendi idrarını içiyor

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.027
30.370
60
41 yaşındaki Sam Ravelle'e 3 yıl önce meme kanseri teşhisi koyuldu. 3 evre agresif meme kanseri türüne sahip olan genç kadına radyoterapi, kemoterapi ve lumpektomiden oluşan tedavi önerildi.
Ancak tüm bu yöntemleri reddeden Ravelle, yerine idrar terapisi ve alternatif tıp ilaçlarını kullanacağını söyledi.
0819421983062.jpg

BENCE KEMOTERAPİ DELİLİK
Uzmanların
çok tepkisini çekse de kemoterapiye inanmadığını söyleyen Ravelle şunları söylüyor, "Araştırdım ve bence kemoterapi bir çeşit delilik. Eğer bir insan sağlıklıysa bağışıklık sistemini ortadan kaldırmazsınız, eğer bir insanın sağlığı bozulduysa yine bağışıklık sistemini zayıflatmazsınız. Ancak kemoterapi sadece kanser hücrelerini yok etmiyor, sağlıklı hücreleri de
grey.gif
yok ediyor.
Genç kadın tedavi boyunca günde 5 defa ve 3 gün boyunca kendi idrarını içiyor ve aynı anda hiçbir şey yemiyor. Şu anda kanser yüzünden durumu kötüleşen, nefes alma problemi yaşayan Ravelle yine de kemoterapi görmemek konusunda kararlı olduğunu söylüyor.
İdrar terapisi nedir
Daily Mail'in haberine göre idrar terapisi Aztek Uygarlığı'nda yaraları temizlemek için kullanılan, Hint ve Çin tıbbında da geçiyor. Terapiden İncil'de de bahsediliyor. Çoğunluğu sudan oluşan idrarda protein, vitamin ve mineraller de bulunuyor.
Kemoterapi nedir
Kemoterapi, kanser hücrelerini yok etmek veya bu hücrelerin büyümesini kontrol altına almak için antikanser ilaçlar kullanılarak yapılan tedavidir. Kanser tedavisinde tek başına veya cerrahi ve radyoterapi ile birlikte uygulanabilir. Kanser tedavisinde kemoterapinin amacı hastalığın tipine ve yaygınlığına göre değişmektedir.
http://www.mynet.com/haber/ilginc-haberler/kemoterapiyi-reddetti-kendi-idrarini-iciyor-2150692-1

Allahım, sen bizi dermansız hastalıklardan koru.Çaresizlik çok kötü bir şey , ama idrar içmek neyin nesi.:KK57:

İncil'de yazıyor diye içiyorsa eyvah eyvah. Nitekim Kur'an'da içilebilir yazıyor diye deve idrarı içenler hastanelik olmuşlardı.
Dilerim bir şekilde şifa bulur.

Yaralı parmağa işemek diye bişey var ama yaralara iyi geldiğini biliyorum içmek bilemedim :110:

idrar antiseptiktir ama içerek kansere fayda sağlar mı bilemeyeceğim.:KK64:

psikolojisi inanıyorsa olabilir aslında.
Her hastalık beyinde bitiyor.
Gerçi daha kötüye gidiyormuş ama Allah yardım etsin.

Kur'an da böyle birşey geçmez ...

İncil'de yazıyor diye içiyorsa eyvah eyvah. Nitekim Kur'an'da içilebilir yazıyor diye deve idrarı içenler hastanelik olmuşlardı.
Dilerim bir şekilde şifa bulur.

Kavuncum kuranda yazmıyor hadiste geçiyor düzeltmek istedim:KK66:

Daha birkaç gün önce kanser tedavisinde kemoterapinin iyileştirebilirliğinin henüz kanıtlanmadığına, israilde kanser vakasının yok denecek kadar az olduğuna ve orada kemoterapi uygulanmadığına dair bir yazı okudum.

Ha idrar mıdır ilaç? Bilemedim sanmıyorum ama kemoterapiye ben de inanmıyorum..

Kavuncum kuranda yazmıyor hadiste geçiyor düzeltmek istedim:KK66:

Daha birkaç gün önce kanser tedavisinde kemoterapinin iyileştirebilirliğinin henüz kanıtlanmadığına, israilde kanser vakasının yok denecek kadar az olduğuna ve orada kemoterapi uygulanmadığına dair bir yazı okudum.

Ha idrar mıdır ilaç? Bilemedim sanmıyorum ama kemoterapiye ben de inanmıyorum..

Aa ilginc bir yaziymis. Okumak isterdim. Kaynagini bulursan bana link atabilir misin?

99 depremiydi sanirim gocuk altinda 2 gun kalip idrarini icerek hayatta kalan ama bu ayri ya.Gerci idrar bekletildikten sonra tortular dibe cokunce su olarak kaliyormus yuzeyinde ama kanseri yenmek adina bilemedim.Anca placebo etkisi yaratir.

1986 yılında kuzenim lösemiye yakalandı. Yaşıt sayılırdık çok büyük acılar tedaviler gördü yaşayan bilir o zamanlar bu kadar kolaylık falanda yok hastanelerde itile kakıla tedavi oluyorsun ! Sonra bir gün kaplumbağa aradıklarını duydum çocukluk işte merak ettim meğerse kanını içireceklermiş duymuşlar ki şifaadır. O kadar tuhaf gelmişti ki kaplumbağa kanı yani düşünsenize !!! Çaresizlik insanlara bazen tuhaf şeyler yaptırıyor herşeye inanıyor inanmak istiyor. Allah kimseye dermensız dert vermesin.....

X