merhabalar kızlar
benimde 1 ay önce kemoterapim sona erdi ben haftanın 5 günü alıyordum ve 2 hafta her pzt baska bir ilaç alıyordum çok ağır bir sürec geçirdim inanın bana 21 günde 1 gün almak ne demek hergün 6 saatten almak ne demek siz düşünün çektiğim yan etkilerini herkeste baska sekilde yan etkiler gösteriyor bünyeye bağlı ama korkmayın hersey sabırla moralle geçiyor saclarda dökülsün bakın benim şuan 1,5 ay oldu tedavim biteli fırca gibi saçlarım cıktı hersey geri geliyo üzülmeyin yeter ki karamsarlığa düşmeyin işte o zaman dönüşü olmuyor.. allah hepinize sevdiklerinize acil şifalar versin benim gibi herkese allah kurtulmayı nasip etsin
Sevgili ay_girl, cevabin icin cok tesekkur ederim. Insan boyle bir durumda gercekten destek ariyor ve sen guzel yureginle hep bu illeti cekenlerin yanindasin. Bugun ikinci gun ve babamda bulanti ya da kusma dahi olmadi! Henuz hic bir yan etkisini gormedi babam. Isin ilginci her zamankinden iyi gorunuyor dedi annem. Bunu ozellikle yazmak istedim. Kemoterapi gorecek olan ve merak edip buradan okuyacak arkadaslar icin. Genelde internette hep kotu seyler yaziyor fakat artik yeni tip ilaclar kullaniliyormus, yan etkileri eskilere gore cok daha az olan. Korkmayin demesi kolay arkadaslar ama bakin ornekler var kemoterapinin yan etkilerini cok hafif atlatan.
Insallah boyle devam eder. Ben gelismeleri yazacagim.
Onun. Çok. Alt türu var cnm. Hangi türüBenim kardeşime non hodgking lenfoma tanısı konuldu kemik iligi testi yapıldı pet cekildi persembe günü kemoterapiye baslanıcakmış doktor kan tahlili istedi eger kan degerleri düşükse ilaçtan önce kan vericez dedi cok zor bi sürecmi biraz bilgi verseniz
3.evre non hodgking lenfoma denildi tedavi iyi gidiyo derken tekrarlıyo bidaha herkese sifalar versin rabbim içindede kardeşime inşallahOnun. Çok. Alt türu var cnm. Hangi türü