kemiklerim acıkmış tabiri:)

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.192
498
ya kızlar dert desem değil demesem değil:)
açım ve sürekli yemek istiyorum hani yemek falanda değil
cips çikolata dondurma kola jelibon vs vs vs :dondurma:
kızım diyorum kendi kendime çocukmusun sen ? 36 yaşında kadınsın çocuklarım bile yemiyor bunları
ama istiyorum elimde değil:olamaz:
hani biri bana bunları dese ne kadar iradesizsin derdim :kızgın:
normalde dordurma bile tatlı gelir yemezdin ama şimdi hiç öyle değil :KK14:
bir baktım tartıya:eek:
yemek neden bu kadar cazip öf ya:kk77:

ya kızlar dert desem değil demesem değil:)
açım ve sürekli yemek istiyorum hani yemek falanda değil
cips çikolata dondurma kola jelibon vs vs vs :dondurma:
kızım diyorum kendi kendime çocukmusun sen ? 36 yaşında kadınsın çocuklarım bile yemiyor bunları
ama istiyorum elimde değil:olamaz:
hani biri bana bunları dese ne kadar iradesizsin derdim :kızgın:
normalde dordurma bile tatlı gelir yemezdin ama şimdi hiç öyle değil :KK14:
bir baktım tartıya:eek:
yemek neden bu kadar cazip öf ya:kk77:
Çünkü şeker de bağımlılık yapıyor

Şeker bağımlılığın olabilir mi? Bende çikolata jelibon cips vs bir gün yemesem ertesi gün uyuşturucu bağımlısı gibi sağa sola sladırıp çikolata arıyorum :)

Dönem dönem herkeste olur bence. Ben de bu aralar tatlı kek pasta vs ye merak saldım. Üstelik diyetteyim güya. Sanırım içten içe canım çok sıkılıyor. Kendimi böyle avutuyorum. Sizin de öyle olabilir mi? Bir de kan değerlerinize baktirin belki noksan Bir seyler vardır Allah korusun. Yoksa da kararında yiyin. Şöyle ki abur cuburu tabaginiza sayıyla koyun. Paketi masaya getirmeyin. Ben de bazen işe yarıyor. Ayrıca şekerli şeyler ne yazık ki bağımlılık yapıyor yedikce yediriyor. Bir de tuzlularda MSG diye bir baş belası var. O da bağımlılık yapıyor pis:63:

Bir de aklıma geldi PMS döneminde de bende çok oluyor,çikolatasız yaşayamıyorum

Bu tür krizlere girdiğiniz zaman bence bedeninize olan saygınızı hatırlatın kendinize. Düşünsenize bedeniniz 36 yıldır ruhunuzu ve bilincinizi taşıyor. Bence bizler de bedenlerimize borçluyuz :) sağlıklı, fit ve güzel kalmak hem kendimize hem de bedenlerimize olan borcumuz :) ayrıca da borç yiğidin kamçısıdır :D

Hayatınızda bir değişim ya da mutlu bir gelişme var mı ? Ben çok mutlu olduğumda o tarz şeylere yöneliyorum :)
yooo gayet stabil düz bir hayatım var ne üzgün ne mutlu ha belki biliçaltı birşeye sevinmiş ise bilemiyorum:)
ama yerken mutluyum sonrasında üzgünüm:)

Çikolata yemezsem ağlıyorum sanıyordum. Sonra olay tatlı bir şeye indi.

Gözümü açıp tatlı bir şey istiyorum. Gece uykuya dalmadan önce.

Bütün testleri yaptırdım kan vs. Sanırım psikolojik benim durumum.

48 den 58 e çıktım. Şimdi kontrol etmeye çalışıyorum

Bu tür krizlere girdiğiniz zaman bence bedeninize olan saygınızı hatırlatın kendinize. Düşünsenize bedeniniz 36 yıldır ruhunuzu ve bilincinizi taşıyor. Bence bizler de bedenlerimize borçluyuz :) sağlıklı, fit ve güzel kalmak hem kendimize hem de bedenlerimize olan borcumuz :) ayrıca da borç yiğidin kamçısıdır :KK70:
profil resminizde ne yiyorsunuz lezzetli görünüyor:D

Meyve doğrayın meyvenin üstüne tarçın serpin. Tarçın şeker isteğinizi indiriyor. Deneyin derim çok faydalı.
Ayrıca bol bol su için.
Sağlıklı beslenin.

D vitaminine baktir geodal , eksiklik olabilir
D vitamini kimde eksikse boyle bol ve yapay enerji veren yiyeceklere saldiriyor
Yaaaaa benim d vitaminim 15 çıkmıştı. Normalin altında ama çok düşük sayılmaz demişti doktor.

Bence benimde olabilir. Bir daha baktırayım.

1 gün belirleyin, o gün istediğinizi yiyin, diğer günler hiç dokunmayın. Temelli kendinize yasaklarsanız mutsuz olursunuz. Zaten şeker bağımlılık yapıyor. 2-3 gün yemezseniz o kadar da canınız istemez.

Önüme acı baharatli cips, çekirdek,halley ve kola koysalar tum gün yemek aramam:D Çocuklar uyuyunca keyif yapıyoruz bazen, şuanda da canım çekti. Aşırı zararlı ama napayim,zaten öleceğiz:)

Hangi diyetten yaptınız? Yıllardır diyet yaptığım için her birinin sonucunu ve etkilerini iyi biliyorum. O yüzden sordum.

Back
X