• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kemerli burnum.

sezenc

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
380
227
23
22
Aslinda bunu estetik bolumune yazmam gerekir ama bu durumdan dertliyim o yuzden buraya yaziyorum sizden de fikirlerinizi bekliyorum.
16 yasina girdim ve burnum dikkatimi cekmeye basladi.Onceden annem falan soyluyordu burnun buyuk,kemerli diye.Hatta sinifta bir kac kisi yan profilden bakip gargamel diye dalga da gecti.Yengemse bence cok karakteristik demisti bir keresinde.Amcam bildiginiz suratima burnun ne kadar cirkin dedi siz dusunun.Aslinda onden hic bir bozuklugu yok gayet duzgun ama yan profilden baya kemerli.Sizce ileride estetik yaptirmali miyim?Siz kemerli burun hakkinda ne dusunuyorsunuz?Lutfen fikirlerinizi yazin.Cok kafama takiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim daha cok gencsin Kimsenin dedigini takma ozguvenli ol kendini sev.
Sen kendini olsugun gibi sevr begenirsen herkes oyle sever.
Dini icerik yasak oldugu icin diger soruna cevap veremiyorum.ama burda ona cevap bulamazsin zaten.

Benimki de kemerli :) ama 1-2 yıldır sanki ucunda düşme oldu o yüzden gözüme batıyor benimde...

Dini içerik yasak, çok merak ediyorsan başka dini forumlardan bilgi alırsın, ya da fetva hattına falan danış. Burada kimse din adamı değil. Konunun kapanmasını istemiyorsan o soruyu kaldır derim. Estetik açıdan soruyorsan, çok rahatsız ediciyse estetik ameliyat ol bence. Herkesin laf söylemesi, dalga geçmesi daha yaralayıcı oluyor, özgüven kırıyor.

Keşke resim atabilsen, dayın abartıyo olabilir gargamel vs olduğunu düşünmüyorum önden gayet iyi diyorsun. Sen takmazken çevren sana zorla taktırtmış sanki burun işini.. insanları anlamak zor.

Estetiğin dini boyutu hakkında yorum yapmak beni aşan bir şey ancak kişinin öz güvenini zedeleyici boyuttaysa yaptırmasını doğru buluyorum. İçine kapanık, mutsuz, güvensiz bir insan bambaşka birine dönüşebiliyor çünkü. Bir de standart bir burun bile insanda olumsuz bir algı uyandırıp psikolojisini etkiliyor olabilir. Kişinin nasıl gördüğü önemli kendisini. Çok rahatsızlık duyuyorsan ameliyat olabilirsin fakat yaşın çok küçük. Beklemen gerekecektir.

Dini yorum yasak, o yuzden bir sey diyemeyecegim. Seni rahatsiz ediyorsa yaptir ama yasin cok kucuk daha. 2-3sene bekle bence.

Ben de beklemem gerektigini dusunuyorum.Dini icerigin yasak oldugunu unutmusum kusura bakmayin.Fotograf atardim da herkes gorur simdi o nedenle atamiyorum ama benzer bir burun fotografi bulursam atarim.Yanitlariniz icin de tesekkur ederim ayrica.

Aslinda bunu estetik bolumune yazmam gerekir ama bu durumdan dertliyim o yuzden buraya yaziyorum sizden de fikirlerinizi bekliyorum.
16 yasina girdim ve burnum dikkatimi cekmeye basladi.Onceden annem falan soyluyordu burnun buyuk,kemerli diye.Hatta sinifta bir kac kisi yan profilden bakip gargamel diye dalga da gecti.Yengemse bence cok karakteristik demisti bir keresinde.Amcam bildiginiz suratima burnun ne kadar cirkin dedi siz dusunun.Aslinda onden hic bir bozuklugu yok gayet duzgun ama yan profilden baya kemerli.Sizce ileride estetik yaptirmali miyim?Dinen hükmü nedir?Her din hocasinin yorumu farkli cunku.Siz kemerli burun hakkinda ne dusunuyorsunuz?Lutfen fikirlerinizi yazin.Cok kafama takiliyor.
Daha ergenlik dönemindesin yüzünün şekli daha oturmamıştir.Bende yengene katılıyorum bazı burunlar çok karakteristik buluyorum o kişiye bir hava ,cazibe veriyor öyle insanlar operasyon geçirince o yüzden güzellikleri ve aurası sanki yok olup sıradanlaşıyorlar.Bir arkadaşımda birebir şahit oldum burnu büyük ,kemerliydi ama yüzü çok havalı ve seksi duruyordu bir bakan bir daha bakardı. Sonra bu araştırdı falan estetik olmaya karar verdi .Çokta güzel bir burun yaptılar fakat o seksiliği güzelliği bir anda yok oldu, siması tamamen değişti .Kendisi de çok pişman oldu tabi ama geri dönüşü yoktu artik.

Daha ergenlik dönemindesin yüzünün şekli daha oturmamıştir.Bende yengene katılıyorum bazı burunlar çok karakteristik buluyorum o kişiye bir hava ,cazibe veriyor öyle insanlar operasyon geçirince o yüzden güzellikleri ve aurası sanki yok olup sıradanlaşıyorlar.Bir arkadaşımda birebir şahit oldum burnu büyük ,kemerliydi ama yüzü çok havalı ve seksi duruyordu bir bakan bir daha bakardı. Sonra bu araştırdı falan estetik olmaya karar verdi .Çokta güzel bir burun yaptılar fakat o seksiliği güzelliği bir anda yok oldu, siması tamamen değişti .Kendisi de çok pişman oldu tabi ama geri dönüşü yoktu artik.
Haklisiniz zaten bu tarz operasyonlardan cok korkuyorum.Hani saglik sorunum olsa nefes alamasam falan neyse de.

Back