- 1 Haziran 2017
- 674
- 935
- 33
- 32
Merhaba arkadaslar en kisa sekilde anlatmak istiyorum benim bir arkadasim var okuldan beridir gorusuyoruz 10 senelik kendisk kv ile yasiyor 7 senedir cocuklarimiz ayni yasta ayni sene evlendik ben ayri yasiyorum eskiden esimle problemlerim vardi falan tabi cok sık gorustugumuzden biliyordu ben 2 senedr mesafe koydum cunku evinde huzursuz kocasi sorumsuz ve her yedigi halti herkes goruyor bu kiz bize geliyor ya allahim ciddi birsey konusamiyorsun kocasiyla iki dakika guzel zaman gecirdiyse allahim 3 cumleden biri o ne dersen de o hep kendini soyluyor bende kocami met etmeyi sevmem yani kime neyin havasini yapicam yok kocamla soyle an yasadm boyle yapti falan ki kime kimi anlatiyor ergenler gibi sanki hava yapmaya calisiyor bende hep iyi niyetli oluyorum elimden geldigince uyariyorum falan
Birde dogal olarak esimle tanisiyorlar muhabbetleri var ama benimle onceden konustugu seyleri onada soruyor mesela ben soylememisim gibi nerde calisiyorsun falan tv kac ekran dedi soyledim esimede sordu herseyi oyle yapiyor esimle davranislarimizi gozlemlemis esim ikinci bebek zamanimiz gecti laf arasinda bana diyorki kiz baya iyisiniz massallah falan eskisi gibi degil oradan vurmak ister gibi ve o buradayken 2 bardak kirildi kendi agziylada nazar diyor bana bir akil verin nazar duasi falan onerin esimle aram bozulucak diye korkuyorum oyle manali araniz cok iyi dediki
Cok cok uzun oldu kusura bakmayin lutfen
Birde dogal olarak esimle tanisiyorlar muhabbetleri var ama benimle onceden konustugu seyleri onada soruyor mesela ben soylememisim gibi nerde calisiyorsun falan tv kac ekran dedi soyledim esimede sordu herseyi oyle yapiyor esimle davranislarimizi gozlemlemis esim ikinci bebek zamanimiz gecti laf arasinda bana diyorki kiz baya iyisiniz massallah falan eskisi gibi degil oradan vurmak ister gibi ve o buradayken 2 bardak kirildi kendi agziylada nazar diyor bana bir akil verin nazar duasi falan onerin esimle aram bozulucak diye korkuyorum oyle manali araniz cok iyi dediki
Cok cok uzun oldu kusura bakmayin lutfen