Keloid ve düşük göz kapağı ameliyatı

Papatya delisi

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
76
13
18
merhaba, 30 yaşındayım. Genetik olarak düşük göz kapaklarım var ve ameliyat ya da başka işlemler yaptırarak bunlardan kurtulmak istiyorum. Çünkü düşük göz kapağı beni yaşımdan olgun gösteriyor ve makyaj yaptığımda güzel görünmüyor. Ancak sorun şu ki, bende kesik veya yaralarda kimi zaman keloid oluşuyor. Göz kapağı ameliyatı olursam (ki akabinde badem göz estetiği yaptırmak istiyorum) bende keloid olur mu? Keloid oluşmadan nasıl ameliyat olabilirim? Şimdiden böyleyim, yaşım ilerledikçe göz kapaklarım daha da düşecek. Çok korkuyorum ameliyattan sonra keloid olacak diye. Ama göz kapaklarımı da beğenmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

ben size yardımcı olayım aynı illet bende de var keloid öncelike vücudunuzda hangi bölgelerde var keloid dokusu kulağnızı deldirdiniz mi doğum yaptınız mı ve o bölgelerde oluştumu bunları bi yazın size çok detaylı bilgi veeceğim

öncelikle keloid 10 ile 30 yaş arasında daha sıklıkla oluşan bir durumdur 30 yaşındasınız bana kalırsa bu ameliyatı bi iki sene daha erteleyin oluşma riskini düşürmüş olursunuz göz kapağı germe ameliyatında doktorun kesiyi attığı bölge önemli eğer kaş altı gibi bi noktaya atacaksa riskli olur çünkü keoid kemik yapısı olan bölgelerde daha çok ortaya çıkar ama yüzde keloid görünümü nadir olur genellikle omuz baş gövde sırt bögelerinde oluşur ancak yüzde oluşmayacak diye birsey yoktur risk ne yüzde 90 kadar büyük ne de yüzde 10 kadar düşüktür risk vardır ancak yüz tipinizde önemli yağlı ve esmer tenliyseniz risk daha da fazladır benim omzumda aşıdan aynaklı keloidm var ancak kulağmı deldirdim ayağım kesildi o bölgelerde oluşmadı burnumu yaptıracağım keloid tipi bi cildim var ancak kapalı burun ameliyatı yaptıracağım çünkü burun içine yapılan kesi ile yapılıyor ve daha önce keloidi olan olmamış risk yok ancak dediğim gibi bu bölgeden bölgeye değişir eğer kaş altına atılacaksa kesi altında kemik yapısı olduğu için risk vardır ve eloid kemik yapısına doğru genişlediği için allah korusun aşınızı alnınızı falan kaplayabilir bana kalırsa büyük bi probleminiz yoksa bu ameliyatı olmayınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…