Deri ve Cilt Hastalıkları Keloid ve başıma gelenler

Merhaba , contraktubex işe yarıyor diyeni görmedim. Hepte onu yazar doktorlar. Sanırım bizim doktorlarımızın bildiği bu kadar. Avrupada satılan kremi bize öğrenebilir misiniz? Buraya yazsanız. Ben yabancı sitelerden öğrendiğim kadarıyla "A" kan grubu olanlarda daha fazla görülüyormuş. Hassasiyet kişiye göre değişiyormuş. ........
Diğer kardeşlerime faydası olması açısından devam edeyim: Kimisinde lazer vs tamamen yok ederken, kimisinde daha kötü hal alabiliyormuş. Yani kişinin cildin verdiği tepkiye bağlı. Ayrıca nedeni tam olarak bilinmemekle birlikte bu kişilerda immünoglobulin E seviyesinin yüksek olduğu saptanmış. Yani allerjiye yatkınlık vardır. Yabancı kaynakta o kadar çok yiyecek saymış ki balık eti , keçi eti vs unuttum gerisini. Dikkat edin hangi yiyecekleri yediğinizde oralarda kaşıntı başlıyor, bu çok önemli. O yiyecekleri sadece haftada bir kez yiyin ki kanda immünoglobulin E seviyeniz düştüğü için allerji çok fazla etkisini göstermez.

Selam ,benimde var sirtimda sit Kortison injektionu denedinzmi . Bide kryotherapie var biraz pahali ama cok faydaligmiş bende denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…