• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kellik Problemime Çözüm Önerileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

1111010001

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2018
1.117
885
123
Merhabalar Güzel Kadınlar :KK68:

Daha önce ilgili yere konumu açmıştım ama birkaç kişi yardımcı oldu. Mune Mune izin verirse konumun bir süre burada kalmasını rica ediyorum.
Konumun linki: Keltoşluğuma Çözüm Önerileri

Özgüvenimi fazlasıyla zedeleyen bu durum için sizlerden çözüm önerileri rica ediyorum.

Sevgiyle kalın.

Valla benim de tepem kel. İşin acısı bunu 2 gün önce fark ettim. Bildiğin kel yani. Arkamı görmediğim için fark etmemişim.

Öncelikle doktora gideceğim. Çoğu saç dökülmesi dıştan değil içten müdahale gerektirir. Öncelikle cildiye hatta gerekirse kadın doğuma gitmenizi öneririm

Benimde kenarlar aşırı açıldı. Dermapen yaptırmayı düşünüyorum

Özelden yazdım size. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar da mutlaka alanında iyi bir doktora gitsinler. Basit bir çözümü olabilir veya dökülmeyi durdurmaya yönelik bir çözümü olur.

Buraya yazsanız bizde yararlansak
Doktor tavsiyesi vermek için yazdım sadece. Başka bir şey yazmadım. Kimi zeytinyağı sürün, şu şampuanı kullanın, mezoterapi yapın vs diyor ama bunlar her hastalığınızda iyi gelen şeyler değil. Dökülmenin nedeni önemli. Alanında iyi bir doktora gitmeden çözümü yok bunun. Zaten gittiğiniz doktor ona göre gereken testleri yapıp çözümü bulacaktır. İsterseniz özelden doktor ismi yazayım.

Doktor tavsiyesi vermek için yazdım sadece. Başka bir şey yazmadım. Kimi zeytinyağı sürün, şu şampuanı kullanın, mezoterapi yapın vs diyor ama bunlar her hastalığınızda iyi gelen şeyler değil. Dökülmenin nedeni önemli. Alanında iyi bir doktora gitmeden çözümü yok bunun. Zaten gittiğiniz doktor ona göre gereken testleri yapıp çözümü bulacaktır. İsterseniz özelden doktor ismi yazayım.
Rica etsem bana gönderebilir misiniz

Bana da yazar mısınız doktoru?

Kilo da varmış, PCOS var mı acaba? O saç döküyor. Hormonlarınıza baktırın derim. Kaynağını bulmanız gerekiyor dökülmenin. Çevresel etkilerdense eğer, doğal bir şampuan kullanın, ısıdan uzak tutun, biotin desteği alın, uçlara hindistan cevizi yağıyla maske yapın, diplere vitamin maskesi yapın, 6 ayda bir uçlardan trimerla dümdüz kestirin kırık aldırın, sağlıklı beslenin. Zamanla kalınlaşır ve çoğalır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X