- 2 Aralık 2015
- 31.656
- 105.542
- 598
Teşekkür ederim canım benimEline sağlık
sunuma da bayıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım benimEline sağlık
sunuma da bayıldım
Misafir ol gel bana, kelle paça çorbası yapayım sanaSipariş verebiliyor muyuz?
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım çok güzel olmuş başarılar diliyorum
Teşekkür ederimVay sunum olaybaşarılar deynepp
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık Deyno Afiyet şifa olsun. Bol şanslar
Sağolasın canım benimEllerine emeğine sağlık deynep tavuktan sonra evde en sevdiğim çorba kendisi çok güzel sunum yapmışsın...
Ben tavuktan yalanci paça çorbası yapıyorum o da çok güzel
Ama senin sunum harikulade olmuş ellerine emeğine sağlık başarılar dilerim
Çok teşekkür ederimCanım kelle paçama öyle bir sunum yapmışsın ki sevmeyenlerin bile belki bir iştahı kabarır çok güzel görünüyor emeğine sağlık
Demek ezo gelin aldın hee güzel seçimYok canım kokmuyor. Genelde kuzu, koyun eti kokuyor, ben de yiyemiyorum koku olunca.O cidden çok güzel. Ezogelini alamasaydım onu yapacaktım.
Ellerine sağlık. Tam kollajen hatta jelatin deposu. Kötü kokmuyorsa tüketebilirim, iskelet kası ama
mis misssMerhaba Yemek Yarışması Takipçileri . Bugün faydası saymakla bitmeyecek bir çorba olan, şifa dolu kelle paça çorbası tarifi vereceğim. Ben öncesinde haşlayıp buzluğa atmıştım.
Malzemeler :
1 adet kuzu kelle(ben dana kellesi kullandım)
4 adet paça(kullanmadım)
3 yemek kaşığı un
3 diş sarımsak
Yarım limon suyu
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1,5 litre su
1 adet yumurta sarısı
1 fincan sirke
Tuz
Kırmızı toz biber
Yapılışı :
Öncelikle kelle etini bir gece önceden suya koyup 2-3 saat aralıklarla suyunu döküp yeni su koyuyoruz. Böylece tüm kanı akıp temiz olacak etimiz.
Kelle ve paçalarımızı üstüne çıkacak kadar su koyup tercihen daha çabuk pişmesi için düdüklü tenceremize koyuyor ve yaklaşık 1 saat 10 dakika kadar haşlıyalım
Piştikten sonra kelle ve paçalardaki etleri güzelce sıyırıp, doğrayalım. Kemik parçası kaçma ihtimalin karşı suyunu süzelim.
Yağımızı ve unumuzu tenceree koyup, unumuz sararana kadar kavuralım
Haşlamada kullandığımız suyumuzu alıp, yavaş yavaş ekleyelim. Ben tavada unu kavurup, suyla açıp tencerede bulunan suya ekledim. 2 şekilde de olur.
İçine limon suyumuzu ve 3 diş ezilmiş sarımsağımızı ekleyelim. Ben sarımsağı servis aşamasında ekledim.
Başka bir kapta suyumuzdan bir kepçe alarak, yumurta sarımızı iyice çırpıp suyla karıştırıp karıştırarak içine ekleyelim.
10 dakika kadar kısık ateşte daha kaynatıp altını söndürelim.
Servis ederken, arzuya göre sirkeli sarımsak karışımımızdan koyalım. Yağda toz biber döküp sos yapalım.
Eki Görüntüle 3523212 Eki Görüntüle 3523213 Eki Görüntüle 3523211 Eki Görüntüle 3523210 Eki Görüntüle 3523214
Eki Görüntüle 3523186 Eki Görüntüle 3523187 Eki Görüntüle 3523188 Eki Görüntüle 3523189 Eki Görüntüle 3523190 Eki Görüntüle 3523191 Eki Görüntüle 3523192 Eki Görüntüle 3523206 Eki Görüntüle 3523207 Eki Görüntüle 3523208 Eki Görüntüle 3523209
Canım emeğine sağlık hem vitamin deposu hem de görüce hitap ediyor sunumun çok güzelMerhaba Yemek Yarışması Takipçileri . Bugün faydası saymakla bitmeyecek bir çorba olan, şifa dolu kelle paça çorbası tarifi vereceğim. Ben öncesinde haşlayıp buzluğa atmıştım.
Malzemeler :
1 adet kuzu kelle(ben dana kellesi kullandım)
4 adet paça(kullanmadım)
3 yemek kaşığı un
3 diş sarımsak
Yarım limon suyu
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1,5 litre su
1 adet yumurta sarısı
1 fincan sirke
Tuz
Kırmızı toz biber
Yapılışı :
Öncelikle kelle etini bir gece önceden suya koyup 2-3 saat aralıklarla suyunu döküp yeni su koyuyoruz. Böylece tüm kanı akıp temiz olacak etimiz.
Kelle ve paçalarımızı üstüne çıkacak kadar su koyup tercihen daha çabuk pişmesi için düdüklü tenceremize koyuyor ve yaklaşık 1 saat 10 dakika kadar haşlıyalım
Piştikten sonra kelle ve paçalardaki etleri güzelce sıyırıp, doğrayalım. Kemik parçası kaçma ihtimalin karşı suyunu süzelim.
Yağımızı ve unumuzu tenceree koyup, unumuz sararana kadar kavuralım
Haşlamada kullandığımız suyumuzu alıp, yavaş yavaş ekleyelim. Ben tavada unu kavurup, suyla açıp tencerede bulunan suya ekledim. 2 şekilde de olur.
İçine limon suyumuzu ve 3 diş ezilmiş sarımsağımızı ekleyelim. Ben sarımsağı servis aşamasında ekledim.
Başka bir kapta suyumuzdan bir kepçe alarak, yumurta sarımızı iyice çırpıp suyla karıştırıp karıştırarak içine ekleyelim.
10 dakika kadar kısık ateşte daha kaynatıp altını söndürelim.
Servis ederken, arzuya göre sirkeli sarımsak karışımımızdan koyalım. Yağda toz biber döküp sos yapalım.
Eki Görüntüle 3523212 Eki Görüntüle 3523213 Eki Görüntüle 3523211 Eki Görüntüle 3523210 Eki Görüntüle 3523214
Eki Görüntüle 3523186 Eki Görüntüle 3523187 Eki Görüntüle 3523188 Eki Görüntüle 3523189 Eki Görüntüle 3523190 Eki Görüntüle 3523191 Eki Görüntüle 3523192 Eki Görüntüle 3523206 Eki Görüntüle 3523207 Eki Görüntüle 3523208 Eki Görüntüle 3523209
Canım benimmis misss
Teşekkür ederim canım benim Aynen vitamin deposu ama riskli bir seçim. Çoğu kişinin tercih etmediği çoğu kişinin de çok sevdiği bir çorbaCanım emeğine sağlık hem vitamin deposu hem de görüce hitap ediyor sunumun çok güzel
Teşekkür ederim canım İkimizin çorbası da aynı şekilde, kardeş çorba olmuşlarEkrandan şifa , lezzet akıyor ellerine sağlık canım
Ay evet doğru çok benziyorTeşekkür ederim canım İkimizin çorbası da aynı şekilde, kardeş çorba olmuşlar
Sizin de elinize sağlık. Eşim ve ben çok seviyoruz da çocuklar isminden dolayı mıdır nedir yemiyorDonmuş halde satıldığını görmemiştim, gerçekten pratik olurMükemmel oluyor gerçekten bizim evdede çok sık tüketiliyor. Biz genelde donmuş halde bizim kasaptan alıyoruz.
içeriği Genel itibariyle yanak ve ayak paçadan oluşuyor.
Kızlar çalışanlar için çok pratik oluyor, ne yalan söyleyeyim.